Hondenfotograaf Hillegom – Beloved Dier en Baasje shoot in de studio

Hondenfotograaf Hillegom - Beloved Dier en Baasje shoot in de studioHondenfotograaf Hillegom – Beloved Dier en Baasje shoot in de studio

Eind februari waren Luna, Sterre en Zonne bij me op bezoek in de studio, met hun baasjes. Zij hadden een Beloved Dier en Baasje fotoshoot geboekt, omdat ze graag nog wat foto’s wilden laten maken van hun mooie, hoogbejaarde meisje Luna, samen met haar twee vriendinnetjes.

We begonnen de shoot lekker rustig aan, met foto’s van iedere hond individueel, en van hen samen. Hierna gingen de baasjes samen met hen op de foto, en begonnen we met de invites. Ik had een aantal verschillende opstellingen gemaakt, om zo een mooie variatie in de foto’s aan te kunnen brengen. En zoals altijd bij zulk soort shoots, werd ik weer getrakteerd op prachtige interactie tussen de drie honden en hun baasjes. Zo mooi!

Helaas is Luna de week na de shoot overleden. Ik wil de baasjes heel veel sterkte wensen met het verlies van hun lieve meisje!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Beloved Dier en Baasje shoot in de studio

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu