Hondenfotograaf Hillegom – Behind the Scenes 

Hondenfotograaf Hillegom - Behind the Scenes 

Hondenfotograaf Hillegom – Behind the Scenes 

In het blog over de nestfotoshoot voor de pups van Nola, van Labradors van Actreon, vertelde ik er al kort over; we maakten tijdens deze shoot ook filmbeelden, voor een toffe Behind the Scenes video. Ik ben enorm trots op mijn werk, en daarom dus ook op deze toffe video. Jerome heeft mij gefilmd terwijl ik aan het werk was, en enkele beelden heb ik zelf tussen het fotograferen door geschoten. We hebben allebei weinig ervaring met filmen, dus de kwaliteit zal niet de beste zijn, maar ik ben er van overtuigd dat de passie waarmee we ons werk doen dit meer dan goed maakt :-)

Laat je me weten wat je er van vindt?

Enjoy!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Behind the Scenes

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu