Hondenfotograaf Heemstede – Oostenrijkse Pinscher in het bos

Hondenfotograaf Heemstede - Oostenrijkse Pinscher in een herfstbosHondenfotograaf Heemstede – Oostenrijkse Pinscher in het bos

Half november sprak ik met Chantal af bij het altijd mooie Groenendaalse bos in Heemstede, voor een gezellige fotoshoot in het op dat moment prachtige herfstbos voor haar Oostenrijkse Pinscher Nero. Ze wilde graag een herfstthema in de foto’s, en volgens mij is dat aardig gelukt ;-)

We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk het bos in. Nero mocht eerst even wat stoom afblazen zodat hij z’n eerste energie kwijt was, en zodra hij weer wat rustig meewandelde begonnen we met fotograferen. Nero luistert geweldig, zijn baasje doet behendigheid met hem en samen zijn ze echt een team, dus het fotograferen ging van een leien dakje. Nero vindt het zelfs prima als er dingen als bladeren op zijn koppie gelegd worden voor de foto, de knapperd!

We konden tijdens onze wandeling door het bos binnen no-time een mooie serie foto’s schieten, en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. En natuurlijk hoop ik dat Chantal dat ook is!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Heemstede?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Heemstede – Oostenrijkse Pinscher in het bos
Iris Elena Huntinkjanuari 10, 2016 - 9:44 am

Wauw super gave en mooie foto’s

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu