Hondenfotograaf Heemstede – Maltezer pup Boef

Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bosHondenfotograaf Heemstede – Maltezer pup Boef

Eind maart sprak ik met de baasjes van de lieve kleine Maltezer Boef af bij het Groenendaalse bos, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Boef was ten tijde van de shoot pas veertien weken oud, en ze is zo schattig!

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein bij het bos, en wandelden gezamenlijk het gebied in. Al gauw hadden we enkele toffe plekken gevonden om foto’s te maken, en Boef poseerde de sterren van de hemel.

We maakten foto’s van Boef individueel, op mooie bemoste takken en tussen de lieve paarse bloemetjes in het bos, en van haar samen met haar baasjes. Tussendoor kletsten we over van alles en nog wat, en zat de sfeer er goed in.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen  voor de baasjes van Boef, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-1Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-2Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-3Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-4Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-5Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-6Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-7Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-9Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-10Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-11Hondenfotograaf Heemstede - Maltezer pup-12

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Heemstede, of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Heemstede – Maltezer pup Boef

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu