Hondenfotograaf Heemstede – Fotoshoot in het bos

Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bosHondenfotograaf Heemstede – Fotoshoot in het bos

Begin juli sprak ik met Sammy en zijn baasje af bij het Groenendaalse bos in Heemstede, voor een gezellige fotoshoot in het bos. Ik had Sammy al eens eerder voor mijn lens gehad, tijdens de Paasactie in de studio, en zijn baasje wilde graag ook nog een serie foto’s van hem laten maken in het bos. Zo gezegd, zo gedaan!We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden gezellig kletsend het bos in. We gaven Sammy eerst even rustig de kans om zijn eerste energie kwijt te raken, voordat we aan de slag gingen met fotograferen, en toen we eenmaal gestart waren poseerde hij de sterren van de hemel. Geweldige hond :-)

We hebben een toffe serie foto’s gemaakt met lekker veel afwisseling tussen geposeerd werk en actiefoto’s, en ik ben zelf erg tevreden over het eindresultaat.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-1Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-2Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-5Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-3Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-6Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-7Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-8Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-9Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-10Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-11Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-13Hondenfotograaf Heemstede - Fotoshoot in het bos-15

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Heemstede, of Hondenfotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Heemstede – Fotoshoot in het bos

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu