Hondenfotograaf Heemstede – Dwergteckel Jet

Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel JetHondenfotograaf Heemstede – Dwergteckel Jet

Eind juni mocht ik de leuke Dwergteckel Jet fotograferen, in het Groenendaalse bos in Heemstede. Haar baasje had de shoot gewonnen bij Petplan, en maakte een afspraak bij me voor een leuke shoot in het bos.

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk het bos in. We gaven Jet eerst de kans om haar energie vast een beetje kwijt te raken en de omgeving te verkennen, voordat we aan het fotograferen gingen. En in de tussentijd kletsten we gezellig over dit mooie en lieve teckelmeisje :-)

Toen we startten met fotograferen, poseerde Jet de sterren van de hemel. Ze was hier en daar wel heerlijk ‘teckel-eigenwijs’, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg! We konden binnen de kortste keren een toffe serie foto’s van haar schieten, waar ik zelf erg tevreden over ben. Ik hoop dat het baasje van Jet ook blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-1Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-4Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-7Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-3Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-8Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-9Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-11Hondenfotograaf Heemstede - Dwergteckel Jet-10

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Heemstede, of Hondenfotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Heemstede – Dwergteckel Jet

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu