Hondenfotograaf Heemstede – Dier en Baasje fotoshoot in het bos

Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bosHondenfotograaf Heemstede – Dier en Baasje fotoshoot in het bos

In maart nam het baasje van Cooper contact met mij op. Ze hadden al eens eerder een fotoshoot bij mij geboekt, en waren destijds erg blij met het resultaat. Helaas hadden ze nu het trieste nieuws gekregen dat Cooper ongeneeslijk ziek was, en binnen korte tijd waarschijnlijk al ingeslapen zou moeten gaan worden. Ze wilde graag nog één laatste fotoshoot met hun lieve vriend bij me boeken, en zo gezegd, zo gedaan.

De vorige keer hadden we foto’s gemaakt in een herfstbos, met prachtige herfstkleuren op de achtergrond. Deze keer wilden de baasjes van Cooper ook graag wat lentekleuren in de foto’s verwerkt hebben, dus spraken we in Heemstede bij een veldje narcissen naast de weg af voor de eerste foto’s. Hier maakten we een aantal mooie foto’s van lieve Cooper tussen de gele bloemen, voordat we naar het Groenendaalse bos vertrokken voor de rest van de foto’s.

Daar maakten we zowel foto’s van Cooper individueel, als van het hele gezin samen en iedereen apart met Cooper. We deden het lekker rustig aan en gaven Cooper alle tijd om ook hier en daar even te ruiken en te kijken.

Ik vond het erg fijn om deze fotoshoot voor dit lieve gezin en hun prachtige hond te hebben kunnen verzorgen, en ik hoop dat zij, ondanks het verdriet om het verlies van hun lieverd, blij zijn met de gemaakte foto’s.

Wat vinden jullie van de foto’s?

Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-2Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-3Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-4Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-5Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-6Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-8Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-9Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-12Hondenfotograaf Heemstede - Dier en Baasje fotoshoot in het bos-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Heemstede, of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Heemstede – Dier en Baasje fotoshoot in het bos

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu