Hondenfotograaf – Doggy Treasure Hunt – De Winnaars

Hondenfotograaf - Doggy Treasure Hunt - De WinnaarsHondenfotograaf – Doggy Treasure Hunt – De Winnaars

Natuurlijk mag een blogje met alle foto’s van de mini fotoshoots voor de winnaars van de Doggy Treasure Hunt, die op zondag 26 juni in Noordwijk plaatsvond, niet ontbreken!

Tijdens het evenement heeft Jerome korte stukjes film gemaakt met een spiegelreflexcamera, en ik heb het geheel, samen met de foto’s die ik gemaakt heb, tot een filmpje verwerkt:

Wat een ontzettend leuke honden heb ik die ochtend mogen fotograferen! Het enthousiasme van de deelnemende baasjes was ook ontzettend fijn, en samen heeft dit ervoor gezorgd dat ik een super toffe dag gehad heb.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Doggy Treasure Hunt-2Doggy Treasure Hunt-4Doggy Treasure Hunt-5Doggy Treasure Hunt-8Doggy Treasure Hunt-9Doggy Treasure Hunt-12Doggy Treasure Hunt-15Doggy Treasure Hunt-16

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf – Doggy Treasure Hunt – De Winnaars

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu