Hondenfotograaf Den Haag – Labrador pup in het park

Hondenfotograaf Den Haag - Labrador pup in het parkHondenfotograaf Den Haag – Labrador pup in het park

Half augustus sprak ik met de baasjes van de ontzettend schattige Labrador pup Rylee af bij de Uithof in Den Haag, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Rylee woonde nog maar net bij haar nieuwe baasjes, en zij wilden graag een fotoshoot inplannen nu ze nog zo heerlijk klein was. Groot gelijk! En het blijft voor mij geweldig om zulke ukkies te mogen fotograferen :-)

We wandelden gezellig kletsend het park in, en stopten hier en daar om foto’s te maken. Omdat Rylee nog zo jong is, en dus snel moe, had haar baasje een speciale hondenkar mee waar ze tussendoor in kon uitrusten. Ideaal, en zo konden we wat verder wandelen dan ik anders zou hebben gedaan, en konden we dus ook meer verschillende achtergronden gebruiken in de shoot. Super!

We maakten foto’s van Rylee alleen, met allebei haar baasjes samen, en met ieder baasje apart. Rylee is een heerlijke pup met een geweldig karakter, en het is overduidelijk dat haar baasjes heel erg blij met haar zijn. Ik hoop dat ze net zo blij zijn  met de foto’s die we tijdens de fotoshoot gemaakt hebben!

Hoe vinden jullie ze geworden?

hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-1hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-5hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-3hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-7hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-8hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-2hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-9hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-10hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-11hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-12hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-4hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-13hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-14hondenfotograaf-den-haag-labrador-pup-in-het-park-15

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Den Haag of Dier en Baasje fotoshoot?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe dier en baasje fotoshoot boeken voor jou en je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Den Haag – Labrador pup in het park

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu