Hondenfotograaf Bollenstreek – Labradors tussen de tulpen

Hondenfotograaf Bollenstreek - Labradors tussen de tulpenHondenfotograaf Bollenstreek – Labradors tussen de tulpen

Begin mei stonden er overal in de Bollenstreek prachtige tulpenvelden in bloei, en ik kon het niet laten om er even in te duiken met mijn twee dames, om wat foto’s te maken. Eerst op een prachtig zonnige zondagmiddag, toen we van de studio naar huis reden, en omdat ik er nog geen genoeg van had, ging ik de volgende dag met collega-fotografe Henriëtte nog even terug om nog wat meer foto’s van alledrie onze meiden te schieten. Eerst hielp ik haar terwijl zij foto’s maakte van haar labrador, en daarna hielp zij mij terwijl ik foto’s maakte van de mijne. Super als je op die manier lekker kunt samenwerken!

Ik heb veel toffe platen van mijn meiden kunnen schieten, met lekker veel verschillende kleuren, want er stonden diverse kleuren bij elkaar op het veld waar we waren. Zo gaaf! Freyja en Juno gedroegen zich prima, en ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Zo blij, dat ik een toffe fotobox heb besteld met foto’s van deze shoots! Ik zal daar binnenkort ook een blogje over schrijven :-)

Wat vinden jullie van deze foto’s? Volgend jaar ook een tulpenveld-sessie voor jouw hond?

Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-1Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-2Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-3Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-4Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-5Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-6Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-7Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-8Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-10Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-11Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-12Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Bollenstreek?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Bollenstreek – Labradors tussen de tulpen

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu