Hondenfotograaf Blaricum – Franse Bulldog Bram

Hondenfotograaf Blaricum - Franse Bulldog BramHondenfotograaf Blaricum – Franse Bulldog Bram

In september sprak ik met de baasjes van de leuke Franse Bulldog Bram af bij een mooi stuk heide in Blaricum, voor een gezellige fotoshoot van deze vrolijke hond. Ze hadden de fotoshoot gewonnen bij Petplan, en wilden graag foto’s tussen de bloeiende heide maken. Dat kan natuurlijk!

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein aan de rand van een mooi natuurgebied vol heide, en wandelden gezellig kletsend het gebied in. Al gauw vonden we een mooi stuk heide om te starten met de fotoshoot, en daar maakten we de eerste foto’s. Ook op de tussenliggende stukken gras maakten we foto’s, en op de paden. Het was die dag enorm warm, dus we hebben Bram tussendoor lekker veel pauze gegeven en zijn baasjes zorgden ervoor dat Bram’s water en zijn koelhalsband constant voor hem klaarstonden. Geweldig!

Bram is een heerlijke hond, en ik vond het super om hem voor mijn lens te hebben mogen hebben. Ik ben zelf erg in mijn nopjes met de gemaakte foto’s, en ik hoop dat Bram’s baasjes dat ook zijn!

hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-7hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-4hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-9hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-6hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-10hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-3hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-11hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-8hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-12hondenfotograaf-blaricum-franse-bulldog-bram-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Blaricum?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Blaricum – Franse Bulldog Bram

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu