Hondenfotograaf Amsterdam – Minishoots bij PetPlan tijdens de Winnershow

Hondenfotograaf Amsterdam - PetPlan Winner actie - Honden op de WinnershowHondenfotograaf Amsterdam – Minishoots bij PetPlan tijdens de Winnershow

In het tweede weekend van december vond de jaarlijkse Winnershow weer plaats, in de RAI in Amsterdam, en PetPlan, voor wie ik eerder in de studio al eens mini fotoshoots heb mogen verzorgen, had er een stand. Ze boekten mij om op de zaterdag bij hen in de stand foto’s te komen maken van iedereen die een foto wilde van hun hond, hartstikke leuk!

Ik arriveerde halverwege de ochtend, toen de showdag nog op gang aan het komen was, en bouwde snel mijn mini fotostudio op. Toen alles klaarstond, waren daar ook meteen al de eerste baasjes met hun hond, en kon ik direct aan de slag. In totaal heb ik die dag meer dan 60 verschillende honden mogen fotograferen, waaronder rassen die ik nog niet eerder voor mijn lens gehad heb. Supertof natuurlijk!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Amsterdam?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

 Hondenfotograaf Amsterdam – Minishoots bij PetPlan tijdens de Winnershow

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu