Hondenfotograaf Alkmaar – Chihuahua Binky

Hondenfotograaf Alkmaar - fotoshoot voor een ChihuahuaHondenfotograaf Alkmaar – Fotoshoot voor Chihuahua Binky

Begin december was ik bij de baasjes van de lieve kleine Chihuahua Binky thuis, voor een fotoshoot voor hun lieverd. Voor honden tot het formaat van een kat is het mogelijk om de shoot desgewenst aan huis te laten plaatsvinden met studio aan huis, en Binky valt gelukkig ruim binnen die eis ;-)

Nadat ik mijn spulletjes had klaargezet, en Binky eventjes de tijd had gehad om aan mij  en mijn apparatuur te wennen, begonnen we met fotograferen. Binky heeft een aantal gezondheidsproblemen, en om die reden deden we het lekker rustig aan tijdens de shoot. We merkten al snel dat hij het papier best een beetje spannend vond om op te zitten, liggen of staan, dus pakten we één van zijn favoriete dekens erbij. Die paste qua kleur prima bij de gekozen achtergrond, en zo kon Binky lekker ontspannen gaan liggen. Fijn!

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van Binky, en ik vond het ook super om met deze lieve kleine uk kennis te hebben mogen maken. Ik hoop dat zijn baasjes blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Alkmaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Alkmaar – Fotoshoot voor Chihuahua Binky

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu