Hondenfotografie Hillegom – Honden fotoshoot Boxer Rena

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de honden fotoshoot voor Boxer Rena

Honden fotoshoot – Boxer Rena

Begin januari was de prachtige Boxer Rena bij me op bezoek in de studio, samen met haar baasje, voor een gezellige honden fotoshoot. Haar baasje had de dier & baasje fotoshoot in december bij me geboekt omdat ze graag eens wat mooie foto’s van Rena en haar samen, en van Rena apart wilde hebben. Dat kan geregeld worden natuurlijk!

Nadat we Rena, zoals ik dat eigenlijk altijd doe, eerst even de tijd hadden gegeven om de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen op de cappuccino-kleurige achtergrond. Hoewel Rena het allemaal best heel erg spannend vond, ging het poseren eigenlijk heel erg soepel. We gaven haar tussendoor lekker de ruimte om af en toe even weg te lopen bij de achtergrond, en haar eigen ding te doen, voordat we weer verder gingen met fotograferen. Zo bleef Rena relaxed, en kregen wij de poses en de foto’s die we graag wilden :-)

Nadat we ook met haar baasje een aantal foto’s hadden geschoten, zat de shoot er alweer op. Wat een ontzettend lieve hond is Rena, en ik heb het al eerder gezegd, maar ik blijf het gewoon lekker herhalen: wat is het toch tof om te zien hoe goed de band tussen mens en dier kan zijn. Geweldig!

Ik vond het super om met Rena en haar baasje kennis te hebben mogen maken, en ik ben zelf helemaal happy met hoe de foto’s geworden zijn. En natuurlijk hoop ik dat het baasje van Rena dat ook is!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Honden fotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe honden fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Mirjam Romijnfebruari 20, 2015 - 8:56 am

Wat een heerlijk dier, zoals ze daar op de vloer ligt, met die wangen zo lekker op de grond… Super mooi!

Mirjamfebruari 20, 2015 - 9:57 am

Hey meisje,
Een heel mooi en gewillig dier, deze schattige Rena. Die eerste foto vind ik super mooi, met dat schuine koppie, maar ook de foto’s waar ze ligt, zo schattig met die wangen op de vloer…
Trots!! altijd…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu