Frettenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Fret PonPon

Frettenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor fret PonPon

Frettenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Fret PonPon

Afgelopen maandag had ik een primeur in de studio in Hillegom, ik heb namelijk nog niet eerder een fret mogen fotograferen, en maandag was de ontzettend leuke mannetjesfret PonPon in de studio voor een verrassingsfotoshoot voor zijn bazinnetje. Zij had de shoot cadeau gekregen van haar vriend, voor haar verjaardag, die ook afgelopen maandag was. Hartstikke leuk natuurlijk!

Nadat de achtergrondkleuren voor de shoot uitgekozen waren (knalgeel, supertof!) gingen we aan de slag met fotograferen. Het was even uitzoeken hoe we het beste te werk konden gaan, ik had per slot van rekening nog geen ervaring met fretten, maar binnen de kortste keren snapten zowel wij als PonPon wat de beste aanpak was. Wij om hem te fotograferen, hij om zo snel mogelijk alle kanten op te kunnen schieten ;-)

Met wat omkoopmateriaal in de vorm van snoepjes, en met een van zijn favoriete speeltjes in de aanslag, lukte het ons al snel om een mooie serie foto’s te schieten op de gele achtergrond, en wisselden we deze om voor de crèmekleurige. Ook hierop schoten we weer een aantal foto’s van PonPon, en we eindigden de shoot met wat foto’s voor mijn opstelling voor kerstkaarten. Deze had ik afgelopen weekend gebruikt voor foto’s voor de kerstkaart van Pet Portrait, en het leek de baasjes van PonPon wel leuk om ook hem bij deze achtergrond te fotograferen.

Ik vond het geweldig om deze shoot te hebben mogen doen, en om kennis te hebben mogen maken met de ontzettend lieve PonPon en zijn erg gezellige baasjes. En natuurlijk hoop ik dat ze deze eerste foto’s van hun lieveling mooi zullen vinden!

Ben je op het blog terecht gekomen door te zoeken op Frettenfotografie? Tof!

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe shoot boeken voor je fret? Check dan de Informatie en Tarieven pagina, of neem contact op via het contactformulier!

Frettenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Fret PonPon
Annemarie Bennis-Lovinknovember 20, 2013 - 2:22 pm

Cool! Fretten zijn zo leuk!

Cissy Elbertsennovember 20, 2013 - 6:42 pm

Sanne je hebt dit erg mooi gedaan ! (ik ben de fokker van Ponpon )

Yukari Van Eijknovember 20, 2013 - 9:06 pm

Ik heb een top verjaardag gehad en de eerste foto’s zijn al ongelooflijk mooi! Wat een ervaring, dank je wel!

Mirjamnovember 20, 2013 - 10:01 pm

Hey meisje,
Wat is je achtergrond leuk gekozen zeg, hier bij deze foto’s. Wat een leuk diertje, deze fret. De naam alleen al, Ponpon, zo geweldig. Wat een mooi diertje is dit, ik ken ze eigenlijk helemaal niet, weet wel van het bestaan natuurlijk, maar heb ze nog nooit ergens in het echie gezien… En nu zo bij jou op de foto’s…
Ik kan me zo voorstellen dat de baasjes hier heel erg blij mee zijn.
Ik ben en blijf trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu