Fijne Jaarwisseling! Jaaroverzicht Pet Portrait Dierenfotografie

terugblik-2016a-1Fijne Jaarwisseling! Jaaroverzicht Pet Portrait Dierenfotografie

Zoals ieder jaar heb ik ook voor dit jaar een overzicht gemaakt van alle shoots die ik in 2016 heb mogen schieten. Het waren er een boel! Heel veel mooie en vooral ook lieve honden, katten, paarden en konijnen, en hun erg gezellige baasjes. Ik vond het een voorrecht om hen allemaal te hebben mogen fotograferen het afgelopen jaar!

Niet alleen op het gebied van werk was 2016 een bijzonder jaar, maar op persoonlijk vlak is er ook een hoop gebeurd. Zo is de dochter van Juno, Freyja, bij ons gebleven nadat haar nestbroertjes en zusjes allemaal naar hun nieuwe baasjes zijn verhuisd. We zijn zo blij met deze ontzettend lieve en mooie tweede hond erbij in ons leven! In februari is kater Julius helaas overleden, maar in juli hebben we de zusjes Sól en Sigyn in ons leven mogen verwelkomen, dus was Brutus toen niet meer de enige kat in huis. Ook met hen zijn we natuurlijk heel erg blij :-)

Ik ben een persoonlijk fotografieproject gestart, genaamd Beestenwerk, en ik hoop dat ik daar in 2017 weer een aantal mooie reportages voor mag schieten. Meer over dit project kun je vinden op de website: www.beestenwerk.pet-portrait.nl

Ik hoop dat jullie allemaal een fantastische jaarwisseling zullen hebben, en zie jullie heel graag weer in 2017!

Ik sluit af met één van mijn favoriete foto’s van het afgelopen jaar, deze foto van Juno en Freyja samen, tijdens de nestfotoshoot:

Hondenfotograaf Hillegom - Nestfotoshoot Labrador retriever pups geel en zwart-1

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie, of fotoshoot hond en/of kat?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond of kat, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als dierenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fijne Jaarwisseling! Jaaroverzicht Pet Portrait Dierenfotografie

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu