Fijne Feestdagen van Pet Portrait Dierenfotografie!

Prettige Feestdagen van Pet Portrait DierenfotografieFijne Feestdagen van Pet Portrait Dierenfotografie!

Ik heb een korte video gemaakt met een kleine greep uit de geweldige hoeveelheid fotoshoots die ik het afgelopen jaar heb mogen schieten. Wat een gaaf jaar was 2016! Ik zal volgende week nog een uitgebreide terugblik-blog maken, met daarin meer foto’s die ik heb gemaakt dit afgelopen jaar, en wat ideeën voor hoe we 2017 net zo’n tof jaar gaan maken!

Voor nu: Prettige Kerstdagen iedereen!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotograaf Hillegom, of fotoshoot hond en/of kat?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond of kat, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als dierenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fijne Feestdagen van Pet Portrait Dierenfotografie!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu