Preview: Dierfotografie Utrecht – Fotoshoot voor katten Pips en Pepper

Dierfotografie Utrecht - Fotoshoot voor katten Pips en Pepper

Gisteren was ik in Utrecht voor twee dierfotoshoots, en de eerste van de twee was voor de twee prachtige katten van mijn naamgenote Sanne, katers Pips en Pepper. Ik ben zelf dol op zulke prachtige grijze katten, dus ik vond het geweldig om deze twee knuffelkonten te mogen fotograferen!

Pips, de lichter gekleurde kat, is het fotomodel van de twee, en poseerde binnen no-time gezellig op het bijpassende grijze papier. Hij vond het allemaal wel best, en vooral toen de snoepjes tevoorschijn kwamen werd het voor hem één groot feest! Pepper vond het allemaal maar een beetje eng, en wilde best wel eventjes op het papier om wat brokjes te eten en héél even te poseren, maar vertrok toen weer snel naar zijn vaste plekje op de bank om de boel van een afstandje te kunnen bekijken. Omdat ik toen al wel een paar mooie platen van hem had kunnen schieten op het papier, hebben we de rest van de foto’s van hem op zijn favoriete plekje gemaakt.

Ik vond het weer een ontzettend leuke fotoshoot en ben erg tevreden over het resultaat, en ik hoop dat Sanne deze eerste foto’s mooi zal vinden! Wat vinden jullie ervan?

Dierfotografie Utrecht - Fotoshoot voor katten Pips en PepperDierfotografie Utrecht - Fotoshoot voor katten Pips en PepperDierfotografie Utrecht - Fotoshoot voor katten Pips en Pepper

 

Mirjam Romijnjuli 9, 2012 - 8:51 pm

Wat een schatjes zeg. Heel mooi dat grijs op grijs, ton sur ton zullen we maar zeggen.
Blijft toch leuk, van die mooie kattenplaatjes… Heel mooi gedaan weer meisje…

Mirjamjuli 9, 2012 - 9:52 pm

Hallo meisje,
Wat heb je weer mooie katten op de gevoelige plaat gezet. En ik vind het vooral zo mooi dat grijs tegen dat grijs. Heel ingetogen op deze manier. En heel sierlijk ook…
Ben weer trots op je, en ik weet zeker dat Sanne ze ook heel mooi zal vinden, kan niet anders….
Liefs van mij,
XX

Sanne Van de Bergjuli 10, 2012 - 1:46 pm

Dank je wel mam! :-)

Tilly Ammerlaanjuli 10, 2012 - 1:53 pm

Ha Sanne, wat mooi die katten met de grijze achtergrond. Dat heb je heel erg knap gedaan!

Sanne Van de Bergjuli 10, 2012 - 1:55 pm

Dank je wel Tilly! Stond erg hoog op het lijstje bij me, om grijze katten op een grijze achtergrond te fotograferen :-) Superleuk om te doen, en ben zelf erg happy met het resultaat! :-)

Sannejuli 10, 2012 - 2:48 pm

Hoi mam!
Dank je wel! Vind zelf dat grijs op grijs inderdaad ook erg mooi, het zijn al chique katten, dus die verdienen chique foto’s :-)
Liefs,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu