Preview: Dierfotografie Utrecht – Fotoshoot voor katten Parker en Leeloo

Dierfotografie Utrecht - Kat Parker tijdens zijn fotoshoot

Begin juli was ik bij collega fotograaf Marco thuis, voor een fotoshoot voor zijn twee prachtige witte katten, Parker en Leeloo. Ik was binnen no-time compleet fan van deze twee niet alleen ontzettend lieve, maar ook onwijs goed getrainde katten! Ze rollen over de grond op commando, geven high fives, en luisteren zo ontzettend goed naar hun baasje! Dat wil ik stiekem ook wel, voor Julius en Brutus! Zij zelf alleen niet, vermoed ik ;-)

Ik ben begonnen met het fotograferen van Parker, die het allemaal wel best vond, en op een gegeven moment zelfs mijn apparatuurtas volledig overnam, en zichzelf in een van de doosjes voor de flitsers parkeerde. Leeloo had iets meer overreding nodig, maar voor een paar brokjes wilde ook dat schatje wel even poseren voor mijn camera.

Ik zei het al, maar ik zeg het gewoon nog een keer: ik ben Parker en Leeloo fan ;-) Zijn ze niet geweldig?

Foto's van de ontzettend mooie witte kat Parker, tijdens zijn fotoshootLeeloo tijdens de fotoshoot in UtrechtDierfotografie Utrecht - Foto's van de prachtige witte kat Leeloo

Annemarie Bennis-Lovinkjuli 21, 2012 - 7:28 pm

Mooie beesten hoor! <3

Sanne Van de Bergjuli 22, 2012 - 7:31 am

Vind ik ook :-)

Mirjam Romijnjuli 22, 2012 - 5:27 pm

Zijn het er echt twee? Ik zie geen verschil…! Wat een mooie plaatsjes, deze witte katten tegen de grijze achtergrond… Supershoot!

Sanne Van de Bergjuli 22, 2012 - 5:31 pm

Dank je wel mam! Parker staat op de eerste vier foto’s, en Leeloo op de laatste vier :-) Parker heeft een vlekje bij zijn (van ons uit gezien) linker neusgat, en Leeloo is iets forser en heeft twee kleine vlekjes op de neus :-)

Mirjamjuli 22, 2012 - 6:28 pm

Hoi meisje,
Wat zijn deze fotomodellen prachtig tegen die grijze achtergrond. Ik snap dat je fan bent van beiden, maareh, ik zie geen verschil hoor, weet je zeker dat het er twee waren?
Ik vind het weer een prachtige shoot van een paar prachtige katten. Heel mooi gedaan.
Je weet het wel zeker… T.
Liefs van mij,
XXX

Norbert van Baardwijkjuli 28, 2012 - 7:42 am

leuke foto van de poes.

Dicle Alptekinoktober 8, 2012 - 1:16 pm

kij schatig

Marco Reeuwijkjanuari 23, 2013 - 4:51 pm

Owwww, zo leuk deze…

Carolyn Tabakjanuari 23, 2013 - 5:03 pm

Gorgeous! I can see some Noodle photos being done!

Sanne Van de Bergjanuari 24, 2013 - 10:43 am

Ik ben nog steeds fan van je katten hoor :-) Ze zijn zo leuk! Ik vertel vaak andere klanten over ze trouwens, over hoe jullie ze getraind hebben, blijf het geweldig vinden!

Lizzy Van Bommelfebruari 20, 2013 - 11:35 am

Wauw mooie poes/kater!!
Super mooie foto’s :-)

Sanne Van de Bergfebruari 22, 2013 - 8:01 am

Dank je wel :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu