Kattenfotografie Leiden – Mijn eigen katten Brutus en Julius

Brutus, één van mijn eigen katten

Kattenfotografie is iets waar ik, als gepassioneerd blikopener, graag mee bezig ben, en mijn eigen katten Julius en Brutus laten zich prima fotograferen! Zoals ik in het blogje over de koningspythons al zei, nam Brutus zoals gewoonlijk de fotoshoot weer eens volledig over, dol op alle vormen van aandacht als hij is! En aangezien ik het geweldig vind om hem en zijn broertje Julius te fotograferen, maakte ik er dankbaar gebruik van ;-)

Voor deze heren alleen geen gek gedoe met speeltjes, springen en op hun achterste poten staan doen ze niet aan. Nee, Brutus en Julius liggen liever gewoon op het papier, wachtend op de aai over hun bol waarvan ze weten dat die vanzelf gaat komen, als ze maar lief genoeg kijken. Brutus begon op een gegeven moment zelfs uitgebreid te gapen, wat een onwijs gave foto opleverde! En past die kleur niet geweldig bij zijn vacht? Ik denk dat die foto een mooie plek aan de muur gaat krijgen hier in huis!

Mijn eigen katten Julius en Brutus

Mijn eigen kat Julius

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je kat? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Katten, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Mirjamjuni 5, 2012 - 6:14 pm

Hoi meisje,
Je hebt je babes weer even heel mooi op de plaat gezet. De achtergrond is gewoon voor hen gemaakt. En ja, wat zijn ze slim hè, ze weten dat ze die aai toch wel krijgen… haha…
Liefs van mij,
XXX

Sannejuni 5, 2012 - 6:41 pm

Hoi mam!
Dank je wel! Een stel slijmballen is het, die katten van mij, hihi! :-)
Liefs,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu