Dierfotografie Leiden – Fotoshoot met babyslangen

Dierfotografie Leiden - Fotoshoot met babyslangen

Dierfotografie Leiden – Fotoshoot met babyslangen

Mijn vriend wilde voor de nieuwe slangenwebsite graag nieuwe foto’s van alle slangen, en dat kan natuurlijk geregeld worden!

Dus ging ik vorige week aan de slag met het fotograferen van de eerste club, de baby Korenslangen. Deze zijn afgelopen zomer geboren, en zijn nu ongeveer 30-40 cm lang. Ze zijn ongeveer net zo dik als een potlood. Piepklein dus nog! Maar gelukkig bijdehand genoeg, en ze kwamen dan ook allemaal eens op hun gemakje de camera aan een inspectie onderwerpen ;-) Met name het kleine vrouwtje met de rode ogen (haar kleur heet Butter, ze zal naarmate ze ouder wordt steeds egaler geel worden in plaats van oranje) vond het allemaal maar wat interessant. Het wildkleur mannetje van de foto aan de rechterkant vond er niet zo heel veel aan, en beet me bij wijze van dank drie keer in mijn vinger. Niet dat ik er iets van voelde, want zijn koppie is maar een centimeter groot, haha!

Binnenkort zal ik de volwassen slangen ook gaan fotograferen, uiteraard zal ik ook van die fotosessie een blogje maken!

De jonge korenslangen

Dierfotografie Leiden – Fotoshoot met babyslangen
Mirjamdecember 29, 2011 - 4:09 pm

Super mooi gemaakt hoor. Wat een prachtige kleuren hebben ze toch… Pas maar op met al dat bijten. Straks zit je weer met een heel dikke duim…
Liefs van mij,
mama
XX

Sannedecember 29, 2011 - 4:33 pm

Dank je mam!
Ik zal oppassen ;-) Die duim had ik alleen van een kat, niet van een slang, haha!
Liefs,
Sanne

Kimberly van Aaltenmei 18, 2014 - 3:24 pm

Gave slangen! Ben stiekem benieuwd naar de website van je vriend :D

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu