Dierenfotografie Leiden – Fotoshoot voor mijn eigen konijn

Dierfotografie Leiden - foto van de fotoshoot voor konijn Cleo

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, zijn mijn eigen dieren, zodra ik weer nieuwe achtergrondrollen voor dierfotografie heb gekocht, als eerste de klos voor een fotoshoot. Omdat ik Cleo, mijn konijn, alweer een poosje niet gefotografeerd had, en mijn turquoise achtergrondrol wel erg goed bij haar vachtkleur past, besloot ik deze keer een mini fotoshoot voor haar te doen.

Mijn zusje Laura was een middagje op visite, en bood aan om me te helpen bij het fotograferen van Cleo. Hulp om haar op het papier te houden was gelukkig bijna niet nodig, want Cleo blijkt een natuurtalentje te zijn, en leek het reuze spannend en interessant te vinden om op de foto te gaan!

Vooral de foto hierboven, waarbij ze enorm nieuwsgierig in de camera kijkt, waarschijnlijk omdat ze erachter probeert te komen wat ik nu eigenlijk allemaal aan het doen ben met dat gekke zwarte klikding, vind ik zelf erg gaaf geworden. Ik weet nog niet waar, want stiekem heb ik helemaal geen turquoise in huis, maar ik wil die foto perse in groot formaat ergens aan de muur! Waarschijnlijk in een drieluik tussen twee foto’s van de katten in :-)

Wat vinden jullie van deze serie? En, ook niet geheel onbelangrijk, van de kleur achtergrond? Ik denk dat hij ook erg gaaf zal staan bij dieren met een donkerbruine vacht, zoals een Labrador, of een chocolate Oosters Korthaar, wat denken jullie?

Dierfotografie Leiden - Foto's van de fotoshoot voor konijn CleoFoto van de fotoshoot voor konijn CleoFoto's van de fotoshoot voor konijn Cleo

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Konijnen en Knagers, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Annemarie Bennis-Lovinkaugustus 14, 2012 - 5:21 pm

Mooie kleur! En mooi beessie natuurlijk <3

Sanne Van de Bergaugustus 14, 2012 - 9:21 pm

Tnx An! :-)

Mirjamaugustus 22, 2012 - 8:20 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige achtergrond is dit zeg, dat aqua blauw. Zo komt Cleo nog beter uit de verf, al was hij toch al een prachtig mooi konijn. Super leuke foto’s weer… Ik zie er echt wel eentje bij je aan de muur belanden… In je halletje bijvoorbeeld…
Liefs van mij,
XXX

Sanneaugustus 23, 2012 - 10:13 am

Hoi mam!
Dank je wel! In het halletje is inderdaad wel een leuk idee! Nu nog bedenken welke :-)
Liefs,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu