Preview: Dierfotografie Katwijk – Dier & Baasje fotoshoot voor Bing

Dierfotografie Katwijk - Foto's van de Dier & Baasje fotoshoot voor Bing

Afgelopen zondag was ik in het gezellige Katwijk aan de Rijn voor een Dier & Baasje fotoshoot voor labrador Bing en zijn baasjes. Bing had ik al eens eerder ontmoet, tijdens de labrador fotoshootdag bij Labradors van Actreon (de foto’s van deze dag, waaronder vier van Bing, vind je hier op het blog), en Annette, het baasje van deze anderhalf jaar oude en ontzettend stoere knul, wilde graag een uitgebreide fotoshoot voor hem boeken zodat het hele gezin met hem samen op de foto kon. Dat kan geregeld worden natuurlijk!

En zondag was het dan zover. We zijn lekker rustig begonnen met foto’s maken in de woonkamer van het gezin, want Bing moest natuurlijk even wennen aan alle apparatuur die plotseling in huis stond, en die vreemde mevrouw met dat zwarte apparaat ;-) Hij is een ontzettend lieve en enthousiaste hond, en dat merkte ik aan een paar mooie halen van zijn tong over mijn lens! Niets wat niet schoon te maken is natuurlijk, dus na een doekje over de lens gehaald te hebben konden we weer lekker verder met het fotograferen van dit ontzettend leuke gezin.

Afgezien van foto’s van Bing alleen, hebben we ook een paar mooie platen geschoten van ieder gezinslid alleen en met Bing, en de kinderen met Bing en zonder Bing, en we zijn nadat we klaar waren met de studiofoto’s ook nog eventjes naar buiten gegaan voor wat buitenfoto’s. Helaas begon het toen al aardig dicht te trekken, en ging het zelfs een beetje regenen, maar we hadden tegen die tijd al zoveel gave platen dat de fotoshoot al een groot succes was!

Het was een ontzettend leuke shoot om te doen, en ik hoop dat de baasjes van Bing deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Dierfotografie Katwijk - Foto's van de Dier & Baasje fotoshoot voor BingDierfotografie Katwijk - Foto's van de Dier & Baasje fotoshoot voor BingDierfotografie Katwijk - Foto's van de Dier & Baasje fotoshoot voor BingDierfotografie Katwijk - Foto's van de Dier & Baasje fotoshoot voor Bing

Mirjam Romijnjuli 3, 2012 - 9:41 am

Wat een gave stoere Bing zien we hier op de foto´s. Hij vond het kennelijk heel leuk, al die aandacht, want hij staat er heel erg mooi op. Samen met al zijn baasjes. Volgens mij heeft iedereen hiervan genoten, dat kun je zo zien… Heerlijke shoot.

Sanne Van de Bergjuli 3, 2012 - 9:55 am

Dank je wel mam!

Mirjamjuli 3, 2012 - 10:42 am

Hoi meisje,
Je hebt ze allemaal weer heel erg mooi op de plaat gezet. Ze stralen allemaal, en Bing niet in het minst. Wat een leuke shoot weer. Ik hoop ook dat de baasjes dit ook heel erg mooi vinden, kan eigenlijk niet missen…
Je weet het wel weer hè, trots ben ik op je…
Liefs van mij,
XXX

Sannejuli 3, 2012 - 10:56 am

Hoi mam!
Dank je wel! Het blijft leuk om te horen hoor, dat je trots op me bent, hihi :-)
Liefs,
Sanne

Lisette Langeveldjuli 8, 2012 - 1:21 pm

mooie site Sanne, en prachtige plaatjes!

Sanne Van de Bergjuli 9, 2012 - 6:00 pm

Dank je wel Lisette! :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu