Dierenfotografie – Winnaars van de winactie!

Dierenfotografie - Winnaars van de winactie!

Dierenfotografie – Winnaars van de winactie!

Veel mensen hebben meegedaan met de winactie die ik op mijn verjaardag op 7 januari startte. Super tof! Zoals beloofd maak ik vandaag, op Valentijnsdag, de winnaars bekend.

Mijn lieve moeder heeft assistentie verleend tijdens het loten, ik moest er natuurlijk foto’s van maken :-)

We hebben alle namen op papiertjes geschreven, en hebben er twee namen uit gehaald, eentje voor de winnaar van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot, en eentje voor de kattenfotoshoot in de studio in Hillegom.

Ik zal jullie nu niet langer in spanning houden, tromgeroffel! De winnaars zijn:

Voor de Beloved Dier en Baasje fotoshoot:

Sonja van Egmond!

Voor de kattenfotoshoot in de studio:

Roxy Schoonderbeek!

Gefeliciteerd dames! Ik zal ook even een reactie achterlaten op jullie reactie bij de winactie, om jullie te laten weten dat jullie gewonnen hebben. Jullie kunnen contact met mij opnemen voor het maken van de afspraak via de e-mail: info@pet-portrait.nl. Doe dit het liefst zo snel mogelijk, als ik binnen twee weken geen reactie van jullie heb gekregen, gaat de prijs naar iemand anders :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie?

Heb je niet gewonnen, maar wil je toch zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard, je kat of je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Dierenfotografie – Winnaars van de winactie!
Erna Aarsenfebruari 14, 2016 - 1:15 pm

Gefeliciteerd dames

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu