Dierenfotografie Tip – Pak het Moment!

Dierenfotografie Tip - Pak het Moment!Dierenfotografie Tip – Pak het Moment!

Het nieuwe jaar is begonnen, het moment voor goede voornemens en een nieuwe start! Ik zelf heb besloten dat ik vanaf nu iedere week een kort blogje met een tip voor dierenfotografie ga plaatsen, en vandaag is de beurt aan de eerste uit de reeks.

Begin december reed ik ’s morgens vroeg van Leiden naar Nieuw-Vennep, om te gaan trainen met Freyja. Onderweg zag ik overal prachtige witte natuur, en gelukkig had ik mijn camera in de auto liggen. Ik pakte mijn moment, en zette de auto langs de kant van de weg, om een mooi stukje bosjes met lekker veel rijp te vinden om een paar foto’s van Freyja te maken.

En dat is meteen de tip van de week voor deze week: Pak het Moment! Zorg ervoor dat je altijd een camera bij je hebt, ook al is het maar je telefoon (hoewel een echte camera wel voor betere resultaten zorgt natuurlijk). En als je iets moois ziet: zet die auto aan de kant en maak de foto gewoon! We rijden te vaak door en hebben dan later spijt dat we dat mooie moment niet even vastgelegd hebben, dus ik daag je uit: maak vanaf nu wat vaker gewoon wél die foto.

Wil je graag meer leren over Dierenfotografie? Volg dan eens een workshop! Meer informatie vind je op de workshoppagina op de website.

Dierenfotografie Tip – Pak het Moment!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu