Dierenfotografie Standaard (tot 4 dieren)

Dierenfotografie bij Pet Portrait


Dierenfotografie Standaard (tot 4 dieren)

Een fotoshoot voor je huisdier, of huisdieren, als je er meerdere hebt (tot maximaal 4 dieren van 1 gezin). Voor alle soorten dieren, groot of klein!

Ik kom bij je thuis of op een andere lokatie fotograferen. Bij andere lokaties kun je denken aan bijvoorbeeld het park, het strand of het bos voor een toffe fotoshoot voor je hond of je paard. Ook jij mag gewoon met je hond, kat, konijn, of welk ander dier dan ook, op de foto, als je dat wil! Check deze pagina voor meer info over deze Dier&Baasje fotoshoots. Bij fotoshoots in huis neem ik mijn studio-apparatuur mee (vanwege het kleine formaat van mijn mobiele studio is dit enkel mogelijk voor katten en voor honden van het formaat van een kat). Uiteraard zijn gecombineerde shoots (dus bijvoorbeeld even binnen, en daarna lekker naar het bos) ook mogelijk! Dit bespreken we allemaal van tevoren. Na afloop krijg je de foto’s op een cd thuisgestuurd.

Voor deze fotoshoots zijn drie verschillende opties beschikbaar:

 

OPTIE 1 – FOTOSHOOT IN DE STUDIO IN HILLEGOM:

Jullie komen naar de studio in Hillegom, die van alle gemakken voor dierenfotografie voorzien is en waar we alle ruimte hebben om je geliefde viervoeter rustig en ontspannen op de foto te zetten. Er zijn diverse mandjes en andere accessoires aanwezig in de studio.

€100,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

OPTIE 2 – FOTOSHOOT OP EEN BUITENLOCATIE:

Deze optie is eigenlijk enkel geschikt voor dieren die vaker naar buiten gaan, zoals honden en paarden. We zoeken een toffe locatie op, zoals het strand of het bos, en maken daar een serie prachtige foto’s van je (huis)dier.

€100,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

OPTIE 3 – FOTOSTUDIO-AAN-HUIS

Ik kom bij jullie thuis, en bouw bij jullie in de woonkamer mijn studioapparatuur op voor de fotoshoot. Op die manier hoeft je huisdier niet te reizen, en zijn ze in hun eigen omgeving.

*let op! Deze shoot is alleen geschikt voor katten en kleine hondenrassen, i.v.m. het formaat van de mobiele fotostudio*

€140,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

 

 

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rond Leiden (hierbuiten reken ik €0,25 per gereden kilometer) en verzendkosten van de cd. Ik werk op basis van aanbetaling van 25% van het totaalbedrag, zodra dit bedrag overgemaakt is, is je reservering definitief. Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bij een studiofotoshoot zit het gebruik van één achtergrondkleur inbegrepen, voor eventuele extra kleuren wordt €20,- extra in rekening gebracht. Meer info over achtergrondkleuren vind je hier: klik!

Wil je zelf ook op de foto? Dat kan! Een Dier&Baasje shoot kost vanaf €130,-, voor maximaal 4 personen. Meer informatie hierover vind je hier. Wil je meer dieren laten fotograferen? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden.Een gemiddelde dierenfotografie shoot:
  • Duurt circa een uur
  • Kan uitlopen, ik neem altijd ruim de tijd om ervoor te zorgen dat alle dieren zich lekker op hun gemak voelen
  • Komt binnen één tot twee dagen na de shoot als ‘Preview-post’ op het blog, zodat je vast een paar foto’s kunt zien
  • Heb ik binnen één tot twee weken nabewerkt, waarna de cd jouw kant op komt
  • Kun je, nadat ik de foto’s nabewerkt heb, online bekijken op een persoonlijke pagina met een webshop erbij, waar je dan meteen die €10,- nabesteltegoed kunt besteden!
Menu