Dierenfotografie Scheveningen – Fotoshoot voor Mickey de kat

Dierenfotografie Scheveningen - Fotoshoot voor Mickey de kat

Dierenfotografie Scheveningen – Fotoshoot voor Mickey de kat

Gisteren had ik een foto-date met dit mooie rode meneertje in Scheveningen. Mickey heet hij, en hij is pas een half jaartje oud. Maar, zo blijkt maar weer, leeftijd zegt niets, want Mickey is bijdehand zat, en verzot op rietjes!

Hij moest wel eerst even aan me wennen, en vooral de geur van mijn eigen katten rondom mij was toch best wel interessant. Eerst even druk snuffelen dus, terwijl ik mijn spullen aan het neerzetten was.

En dan toch ook maar eens kijken wat dat gekke blauwe papier in het midden van de woonkamer moet ;-) Echt poseren wilde hij maar heel eventjes, spelen is natuurlijk veel leuker! En gelukkig levert dat dan ook weer gave foto’s op! Het rode rietje kleurt ook nog eens leuk bij het geheel, win-win dus: ik gave foto’s, Mickey iets om tegenaan te meppen.

Gelukkig kon zijn baasje hem met een paar brokjes overhalen om toch nog eventjes mooi te gaan zitten op het papier, en zo’n foto van een omhoog kijkende kat (rechts onderin), in afwachting van dat heerlijk ruikende brokje, is toch ook wel erg cool, vind ik!

Ik vond het weer een erg leuke fotoshoot, en ben happy met het eindresultaat, wat vinden jullie?

Kat Mickey tijdens zijn fotoshoot in Scheveningen

Kat Mickey tijdens zijn fotoshoot in Scheveningen

Kat Mickey tijdens zijn fotoshoot in Scheveningen

Dierenfotografie Scheveningen – Fotoshoot voor Mickey de kat

 

Mirjammaart 2, 2012 - 12:52 pm

Hoi meisje,
Ik vind het weer een geweldig shoot geworden. Heel mooi die blauwe achtergrond bij het rood van de kat.
Het zijn heel leuke speelse foto’s geworden, ik vind ze echt prachtig….
Liefs van mij,
xxx

Sannemaart 2, 2012 - 1:01 pm

Dank je wel mam! Gaaf hè, die kleurcombinatie! Ben erg blij met die rol, want dit kleurt mooier dan roze, vind ik! :-)

Mirjammaart 2, 2012 - 1:44 pm

Ben ik met je eens, blauw kleurt inderdaad mooier bij deze rode katten, dan roze… Maar toch vond ik die roze ook erg leuk hoor… En die hoort wel helemaal bij jouw website…
Liefs van mij,
XXX

Sannemaart 2, 2012 - 2:07 pm

Jep, ik vind die roze inderdaad ook erg gaaf, maar dan is die misschien beter geschikt voor zwarte, grijze en witte dieren, die kleuren combineren er beter mee, zoals de foto’s van Julius :-)
Liefs,
Sanne

Margriethamaart 5, 2012 - 8:16 am

Hallo Sanne,

Wat een geweldige foto’s! Mooie kleuren!

Sannemaart 5, 2012 - 9:15 am

Hoi Margrietha!
Dank je wel voor je reactie, en het compliment! Vind ik erg leuk om te horen :-)
Groetjes,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu