Dierenfotografie Rijswijk – Fotoshoot voor twee honden en een kat

Dierenfotografie Rijswijk - Fotoshoot voor twee honden en een kat

Dierenfotografie Rijswijk – Fotoshoot voor twee honden en een kat

Begin juli was ik bij de baasjes van honden Yildiz en Rocky, en kat Ripley, thuis, voor een gezellige fotoshoot voor dit trio. Hun baasje had de shoot enige tijd daarvoor geboekt, en wilde de shoot graag thuis laten plaatsvinden omdat Ripley reizen niet bepaald leuk vindt. Gelukkig zijn de honden ongeveer net zo groot als een kat, en kunnen die gemakkelijk in mijn mobiele fotostudio gefotografeerd worden.

Nadat ik mijn spullen klaargezet had, en de dieren even de tijd hadden gehad om aan mij en alle apparatuur in hun woonkamer te wennen, begonnen we met fotograferen. We startten met de hondjes, en hoewel die er stiekem niet zo heel erg veel zin in hadden (het was begin juli behoorlijk warm, en geef ze dus eens ongelijk dat ze liever in de schaduw in de tuin wilden liggen!), deden ze het allebei wel heel erg goed. Gelukkig konden we zelfs een paar foto’s van hen samen schieten, voordat ze er echt geen zin meer in hadden.

Kat Ripley vond het allemaal best een beetje spannend, en had eigenlijk ook niet zo heel veel zin om te poseren, maar gelukkig konden we ook van Ripley aardig wat toffe platen schieten.

Ik vond het super om deze fotoshoot voor dit leuke trio en hun baasjes te verzorgen, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of  huisdierenfotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu