Dierenfotografie Rijnsburg – Fotoshoot voor paarden, katten en een hond

Dierenfotografie Rijnsburg - foto van de fotoshoot voor een pony, een paard, een hond en drie kattenDierenfotografie Rijnsburg – Fotoshoot voor paarden, katten en een hond

Op Dierendag, 4 oktober, mocht ik een hele toffe en heerlijk uitgebreide fotoshoot verzorgen voor het baasje van katten Miyo, Mikah en Melle, hond Ivo, paard Pablo, en pony Sky. Wat een heerlijke beestenboel was dat!

We begonnen met een stukje studiofotografie, voor de katten, op de grijze achtergrond. Deze drie zijn alledrie stalkatten, en daardoor dus niet bepaald gewend iets te ‘moeten’. Maar gelukkig werkten ze alledrie prima mee, en konden we binnen redelijk korte tijd een toffe serie foto’s van hen schieten. Hierna was het de beurt aan hond Ivo. Ook van hem schoten we een paar foto’s op het achtergrondpapier, voordat we naar buiten gingen om de rest van zijn foto’s te schieten. Ook hij werkte gelukkig geweldig mee :-)

Hierna was het de beurt aan Pablo en Sky. Hiervoor wandelden we een stukje verder, om een mooi paadje langs een boerderij op te zoeken waar we foto’s konden maken. Door het prachtige licht die dag konden we hier binnen no-time een hele gave serie foto’s schieten, en zat de shoot er alweer op. Ik vond het super om met dit zestal en hun baasje kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of fotoshoot paard?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard, je kat of je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Dierenfotografie Rijnsburg – Fotoshoot voor paarden, katten en een hond
Mirjam Romijnnovember 9, 2015 - 3:30 pm

Prachtige foto’s van een stel heel mooie dieren. Wat leuk om ook weer een keer een stel paarden op je lijstje te hebben.
Ach en dat tweede katje, net of hij (of zij) een snorretje heeft. Wat schattig.
Super mooie shoot weer Sanne.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu