Dierenfotografie Lisse – fotoshoot voor konijnen Jip en Joep

Dierenfotografie Lisse - fotoshoot voor konijnen Jip en Joep

Dierenfotografie Lisse – fotoshoot voor konijnen Jip en Joep

Afgelopen zaterdag mocht ik deze twee lieve konijnen fotograferen bij hun baasje thuis in Lisse. Jip is het zwartbonte konijn, en Joep het roodbonte. Hoewel de namen anders doen vermoeden, zijn deze twee schatten eigenlijk broer en zus, Jip is namelijk een dame. En poseren wilde ze wel! Joep vond het allemaal maar een beetje vreemd, en wilde eigenlijk liever terug naar zijn eigen domein in de tuin, maar Jip vond alles best. We hebben voor haar dus nog ietsje langer de tijd genomen, en ik vond onderstaande foto, met de scheve oren, het leukst geworden van haar individuele foto’s :-)

Ik blijf het leuk vinden om konijnen te fotograferen, en de fotoshoot van afgelopen zaterdag heeft me geïnspireerd om binnenkort weer eens een mini-fotoshoot in te plannen voor mijn eigen konijn, Cleo. Het zijn zulke lieve dieren, en als ze zo heerlijk meewerken als Jip en Joep (want Joep wilde wel liever in z’n hok blijven, maar hij werkte wel prima mee), dan gaat zo’n fotoshoot geweldig lekker, én snel! Voor Jip en Joep hadden we binnen het uur een hele berg gave foto’s te pakken, waar ik zelf erg blij mee ben, en ik hoop hun baasje ook!

Konijnfoto’s passen natuurlijk ontzettend goed bij deze tijd van het jaar, dus heb ik een leuke Paasactie bedacht: tot en met 2e Paasdag (9 april) krijgen alle baasjes van konijnen die in deze periode een fotoshoot boeken voor hun lieve pluizebol een gratis 20x30cm print! En niet verder vertellen hoor, maar alle andere huisdieren krijgen deze ook gewoon! Boek dus vandaag nog een fotoshoot voor je geliefde huisdier, en dan heb je straks een mooie foto om in te lijsten!

Konijnen Jip en Joep tijdens hun fotoshoot in Lisse

Dierenfotografie Lisse – fotoshoot voor konijnen Jip en Joep

 

 

Annemarie Bennis-Lovinkmaart 27, 2012 - 5:10 pm

Zo schattig! Mooi dat blauw, lekker rustig!

Sanne Van de Bergmaart 27, 2012 - 6:14 pm

Dank je An! :-) Vind het ook wel erg mooi, en idd, lekker rustig! Hoewel een knalkleurtje op z’n tijd ook niet verkeerd is :-)

Mirjam Romijnmaart 27, 2012 - 9:30 pm

O wat zijn ze leuk…. Wat een schatjes… En de achtergrond is heel mooi… Net de blauwe lentelucht die we nu steeds hebben…

Mirjammaart 27, 2012 - 10:31 pm

Hey meisje,
Je gaat lekker zeg. Wat een beeldige konijnen zijn dit. Prachtig die bonte velletjes… En je hebt een geweldig mooie achtergrond gekozen…
Super gedaan weer.
Liefs van mij
XX

Sanne Van de Bergmaart 28, 2012 - 7:52 am

Dank je mam! Ik ben inderdaad erg blij met die achtergrond, zeker met rode vachten zoals die van Joep is het een geweldige kleur om te gebruiken :-)

Sannemaart 28, 2012 - 8:53 am

Dank je wel mam!
Gaat zeker lekker :-) Houden zo, haha!
Liefs,
Sanne

Labradors van Actreonapril 1, 2012 - 2:45 pm

Heel erg mooi geworden, ze bleven waarschijnlijk iets beter zitten dan labradors??

Sanne Van de Bergapril 1, 2012 - 2:47 pm

Labradors zijn inderdaad iets ondernemender :-) Maar juist die afwisseling vind ik gaaf, haha!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu