Dierenfotografie Leiden – Fotoshoot met baby konijnen

Dierenfotografie Leiden - Fotoshoot met baby konijnen

Dierenfotografie Leiden – Fotoshoot met baby konijnen 

Toen ik vorige week de foto’s van de katten die ik bij het Streek Dierentehuis hier in Leiden had gemaakt doorstuurde naar het asiel, kreeg ik een mailtje terug dat er baby konijntjes waren binnengekomen, en of ik die ook wilde fotograferen. Uiteraard!

Vrijdag ging ik, gewapend met mijn knalroze achtergrond (want wat is er nu gaver dan foto’s van baby konijnen met een knalroze achtergrond? hihi) richting het asiel om de ukkies te fotograferen. En dan moeten ze alleen nog op het papier blijven zitten, terwijl er zo ontzettend veel nieuwe dingen te bekijken zijn! Gelukkig waren er twee personen die me even wilden helpen, en konden we de kleintjes een beetje omkopen met andijvie, waardoor ze prima bleven zitten.

Zijn ze niet onwijs schattig? Op dit moment zijn ze circa drie weken oud, en ongeveer een centimeter of tien groot. Cuteness overload! Stiekem (en ja, ik blijf het zeggen, haha!) zou ik ze zelf wel in huis willen halen, zo leuk vind ik ze!

Meer informatie over deze supercute kleine baby konijnen kun je opvragen bij het Streek Dierentehuis Leiden!

Er is vanmorgen ook nog iets heel leuks gearriveerd hier, een nieuwe toevoeging aan het assortiment! Hierover in de loop van deze week meer nieuws!

Dierenfotografie Leiden – Fotoshoot met baby konijnen
Mirjamapril 23, 2012 - 3:21 pm

Hoi meisje,
Ze zijn inderdaad super-cute… Too cute eigenlijk. Maar ik zwicht niet hoor… kost wat moeite, maar toch…
Het zijn net kleine fotomodelletjes, je zou niet zeggen dat je hulp nodig had om ze op het roze papier te laten zitten. Ze lijken volkomen op hun gemak… Geweldig weer…
Liefs van mij,
XX

Sanneapril 23, 2012 - 3:25 pm

Dank je wel mam! Wat een blaadje andijvie al niet kan doen hè, hihi :-)
Liefs,
Sanne

Annemarie Bennis-Lovinkapril 24, 2012 - 7:37 am

Wat een schatjes!! I’m in love! <3

Sanne Van de Bergapril 25, 2012 - 9:11 am

Cute zijn ze hè! :-)

Marijke Reindersaugustus 9, 2012 - 10:54 am

hebben!!! so cute

Sanne Van de Bergaugustus 14, 2012 - 2:24 pm

Cute he! Was ook heel erg leuk om te fotograferen :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu