Dierenfotografie Leiden – fotoshoot Ellen en Piet

Dierenfotografie Leiden - fotoshoot Ellen en Piet

Dierenfotografie Leiden – fotoshoot Ellen en Piet

Gistermiddag ging ik met Ellen en haar cocker spaniel Piet Polderpark Cronesteyn in voor een fotoshoot. Pietje had ik al eens eerder gefotografeerd, maar Ellen wilde ook graag eens foto’s van haarzelf en met haar hond laten maken, dus zo gezegd, zo gedaan, en gisteren was het dan zover.

Het park zag er prachtig herfstig uit, en we hadden een ontzettend mooi zonnetje erbij, en die combinatie zorgde voor mooie, warme portretten waar ik eigenlijk best wel trots op ben :)

Na eerst een poosje aan de lijn meegelopen te hebben, mocht Piet na een aantal foto’s los lopen, en daar maakte ze dankbaar gebruik van door in de eerste de beste sloot te springen! Gelukkig had ik haar portretfoto’s toen al gemaakt, en kon ik me wat meer concentreren op foto’s van Ellen alleen. Pietje rende ondertussen als een bezetene heen en weer, wat voor een aantal hilarische momenten zorgde!

Al met al was het weer een ontzettende leuke fotoshoot, en ik denk dat iedereen er enorm van genoten heeft!

Piet en Ellen tijdens de fotoshoot in Polderpark Cronesteyn

Piet en Ellen tijdens de fotoshoot in Polderpark Cronesteyn

Dierenfotografie Leiden – fotoshoot Ellen en Piet
Mirjamnovember 9, 2011 - 7:40 pm

Hartstikke mooie foto’s. Piet is dus best een schatje, zo te zien…. Leuk gedaan weer hoor…
Liefs van mij,
XXXXX

Sannenovember 9, 2011 - 7:52 pm

Pietje is inderdaad een schatje :) Ondeugend, maar wel lief!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu