Dierenfotografie Hillegom – Mini fotoshoots voor PetPlan

Dierenfotografie Hillegom - Foto van de mini fotoshoots die in de studio plaatsvondenDierenfotografie Hillegom – Mini fotoshoots voor PetPlan

Half juni mocht ik een serie mini fotoshoots verzorgen voor Dierverzekeraar PetPlan, in de studio in Hillegom. Zij hadden een dierenfotografie winactie georganiseerd op Facebook, en de winnaars hiervan mochten met hun geliefde huisdier naar de studio komen voor een korte fotoshoot. Sylvia, de medewerkster van PetPlan die dit alles geregeld heeft, was aanwezig tijdens de shoot, en had voor iedere winnaar een toffe goodiebag meegenomen.

We begonnen de dag met de katten, en als eerste kreeg ik twee prachtige Turkse Angora’s voor mijn lens. Hierna was het de beurt aan een al even mooie Maine Coon, Amaya, en daarna waren we alweer klaar met het fotograferen van de katten, en waren de honden aan de beurt. Als eerste een ontzettend mooi Weimaraner-duo, Kelsey en Katja, die ook wel eventjes samen wilden poseren voor de foto. Dat leverde bovenstaande foto op, mijn persoonlijke favoriet van de dag :-) Hierna was het de beurt aan de lieve kleine Chihuahua x Shih Tzu mix Luna, die helemaal happy was met het balletje wat ze van me kreeg. Na de lunch kwam hulphond Kaiko, een Goldendoodle, binnen met zijn baasje. Zij heeft een tweetal hele leuke blogjes geschreven over de fotoshoot, je kunt ze hier en hier vinden. Van hem hebben we een paar foto’s met zijn hulphond-tuigje gemaakt, en een paar met, want dat tuigje hoort natuurlijk wel helemaal bij hem.

Na een erg schattig hondje dat is gered van de straten van Roemenie, was het de beurt aan de grootste hond van de dag: Bordeaux dog Elvis. Wat is Elvis cool :-) Ondanks het feit dat hij het allemaal best een beetje gek vond, poseerde hij de sterren van de hemel. Na hem was Friese Stabij Senne, die ik stiekem al geweldig vond vanwege haar naam (bijna hetzelfde, haha!), aan de beurt. Ook zij deed het helemaal geweldig :-) Herder Joost en Australian Cattle Dog Hinto waren de laatsten van de dag, en zo sloten we een heel geslaagde en erg gezellige dag met supertoffe mini fotoshoots af.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van mijn werk, of wil je meteen ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je huisdier? Check dan mijn Portfolios, of de Informatiepagina voor Dierenfotografie Standaard, voor meer info over mijn tarieven. Of neem direct contact met me op via het contactformulier, wanneer je vragen hebt, of een shoot wil boeken! Er zijn veel verschillende mogelijkheden, dus er zit voor jullie vast iets tofs bij!

Dierenfotografie Hillegom – Mini fotoshoots voor PetPlan

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu