Dierenfotografie Hillegom – Mini Fotoshoots voor Honden en Katten, dag 2

Dierenfotografie Hillegom - Studio mini-fotoshoots huisdieren-59

Dierenfotografie Hillegom – Mini Fotoshoots voor Honden en Katten, dag 2

Gisteren was de tweede dag van de mini fotoshoots voor de huisdieren van klanten van Dierenarts aan de Vliet uit Voorschoten, en mocht ik weer een heleboel ontzettend lieve honden en katten ontmoeten en fotograferen!

De eerste die binnenkwam was de prachtige Berner Sennenhond Robby. Ik had nog niet eerder een Berner mogen fotograferen in de studio, dus dit was een erg leuke start van mijn dag! Robby is, behalve prachtig, ook nog eens ontzettend lief, dus na zijn mini fotoshoot kon ik ook nog even uitgebreid met hem knuffelen ;-) Na Robby waren de twee Yorkshire Terriërs Bailey en Millie aan de beurt. Deze twee enthousiaste en een tikkeltje eigenwijze dames waren lekker druk, maar poseerden prachtig voor de camera, zowel met z’n tweetjes als individueel. Geweldig!

Hierna was de eerste kat van de dag aan de beurt, Oosters Korthaar kater Ta Kiab. Ik ben dol op Oosters Kortharen, en deze meneer is behalve ontzettend mooi ook nog eens een enorme knuffelkont, dus ik kon m’n lol weer op!

Na een korte pauze stonden Beauceron Kodi en Bullmastiff Sully op de planning. Kodi vond het allemaal wel prima, en poseerde als eerste de sterren van de hemel. Sully is al wat ouder, en niet meer zo heel erg mobiel. Zij vond het wat spannender, maar wilde gelukkig wel op haar gemakje op de foto. Vooral de foto die ik van hen samen schoot, waarbij Sully heel lief naar de naast haar liggende Kodi kijkt, vind ik geweldig geworden!

Hierna waren Weimaraners Fay en Ayla aan de beurt. Ook Ayla is al wat ouder, en vond het allemaal erg spannend, dus hebben we haar niet te lang lastiggevallen. Ook Weimaraners had ik nog niet eerder voor de camera gehad, en ik vind het een geweldig ras, zowel qua looks als qua karakter!

Na Fay en Ayla was Timon de kat aan de beurt. Zij dacht dat ze naar de dierenarts gebracht was, en had wat tijd nodig om te beseffen dat het allemaal niet zo erg was ;-) Gelukkig kwam ze na een poosje wel los, en konden we een aantal toffe foto’s van haar schieten. Na Timon was het alweer de beurt aan de laatste van de dag, het superlieve en enthousiaste, maar ook een tikje nerveuze hondje Otje. Van Otje heb ik een geweldige foto kunnen schieten, waarbij ze rechtop zittend recht de camera in kijkt. Wat een heerlijk dier!

Ik vond het wederom geweldig om met al deze lieve en mooie dieren kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat Bob en de klanten van Dierenarts aan de Vliet blij zullen zijn met deze eerste foto’s! Zodra de rest van de foto’s klaar is, zal ik hier weer een link plaatsen naar de overzichtspagina met alle foto’s, samen met een korte uitleg over de fotopagina. Houd dit bericht dus in de gaten!

Update 27-2-2014
De foto’s zijn klaar! Jullie kunnen ze hier vinden: http://sannevdberg-fotografie.picturepresent.nl/MiniFotoshoots_Huisdieren__Dag_2/PhotoWall.aspx (het kan even duren voordat de volledige pagina geladen is)
Als je op een foto in het overzicht klikt, krijg je een uitvergrote versie van die foto te zien, met daarboven het fotonummer (achter ‘minifotoshootshuisdieren’). Alle eigenaars kunnen mij mailen via info@pet-portrait.nl, om me de fotonummers van de twee (of vier, wanneer je twee vouchers gekregen hebt) foto’s die je doorgestuurd zou willen hebben door te geven. Ik stuur de foto’s dan zo snel mogelijk aan je door. Mocht je meer foto’s willen bestellen, dan kan dat uiteraard! Via de winkelwagen-knop kom je in de webstore, waar je onder andere  afdrukken en digitale bestanden kunt bestellen. Mocht je vragen hebben, mail me dan gerust! Ik help graag :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie Hillegom? Tof!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van mijn werk, of wil je meteen ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je huisdier? Check dan mijn Portfolios, of de Informatiepagina voor Dierenfotografie Standaard, voor meer info over mijn tarieven. Of neem direct contact met me op via het contactformulier!

Dierenfotografie Hillegom – Mini Fotoshoots voor Honden en Katten, dag 2
Fay En Aylafebruari 24, 2014 - 6:16 pm

Wow wow wow, wat ziet dit er al geweldig uit!!! Wat staat Ayla er ook schitterend op <3 Thanks voor de impressie, heb je mailtje gezien en reageer even als ik achter de pc zit.

Mirjam Romijnfebruari 25, 2014 - 7:16 am

Prachtige dieren kreeg je weer in de studio, dat leverde weer heel veel mooie platen op!

Mirjamfebruari 25, 2014 - 8:17 am

Hey meisje,
Wat zijn ze weer mooi, allemaal, maar mijn favorieten zijn toch echt die twee knuffelaars hoor… Super!
Ik ben en blijf trots,
Liefs van mij,
Xxx

Helen Scannellfebruari 25, 2014 - 4:27 pm

I absolutely the love the photos on the blog. Can’t wiat to see the rest now. Well done Sanne!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu