Dierenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell en Maine Coon

Dierenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Jack Russell terrier Nala en Maine Coon kat Zazu, in de studio

Dierenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Nala en Maine Coon Zazu

Afgelopen maandag waren de Jack Russell Terriër Nala en haar vriendje Maine Coon Zazu bij mij in de studio met hun baasjes, voor een gezellige fotoshoot. Supertof!

Nadat Nala en Zazu eventjes op hun gemakje de studio hadden kunnen verkennen, begonnen we de shoot met het maken van foto’s van Nala in haar eentje. Nala is al oud, en blind, maar ze deed het geweldig! Uiteraard moesten we aardig ons best doen om haar aandacht te vangen, maar ik heb een hele serie supergave platen van haar kunnen schieten waarbij ze haar koppie recht naar de camera gekeerd had. Tussendoor maakten we ook een aantal foto’s van Zazu, die het ook geweldig deed. In het begin moest hij niets van het achtergrondpapier en de flitsers hebben, en wilde hij liever bij zijn vertrouwde reismand in de buurt blijven, maar na een poosje kwam hij gelukkig wel los, en hebben we ook van hem een aantal hele mooie foto’s kunnen schieten.

En als klap op de vuurpijl lukte het ons zelfs om ze samen op de foto te krijgen! Dit lukt me bij lange na niet altijd bij twee verschillende diersoorten, en zo blijkt maar weer hoe prima op hun gemak deze twee bij elkaar zijn :-)

Ook maakten we nog een aantal verschillende foto’s met de baasjes van dit lieve duo erbij, en toen zat de shoot er alweer op. Ik vond het geweldig om met Nala en Zazu en hun gezellige baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s van hun twee schatten mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of Fotoshoot hond en kat?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, je kat, of voor allebei? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, mijn Portfolio Kattenfotografie, of check de Informatiepagina Dierenfotografie voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Dierenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Nala en Maine Coon Zazu
Maria van Dijkjuni 12, 2014 - 10:12 am

De tweede foto van Nala, zo lief! Ook samen ziet er supergezellig uit. Een hele mooie fotoshoot!

Mirjam Romijnjuni 12, 2014 - 4:36 pm

Wat een prachtige shoot, van twee prachtige dieren… Heerlijk om te zien… Die Nala vind ik wel een schatje hoor…

Mirjamjuni 12, 2014 - 5:38 pm

Hey meisje,
Wat is Nala een schatje zeg… zo ontroerend om die oogjes te zien… En prachtig geposeerd voor jouw foto’s evengoed… geweldig.
Ook Sazu is prachtig. En die ook al zo mooi op de plaat. Wat een goed getraind stel zeg… super mooi!
Ik ben o zo trots,
Liefs van mij,
XXX

Stefan de Haanjuni 12, 2014 - 7:41 pm

Wauw wat een mooie foto’s!! Erg leuk! Heel erg bedankt!

Nikita de Grauwjuni 12, 2014 - 8:05 pm

Wauw, de foto’s van onze harige kinderen zijn echt prachtig Sanne!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu