Dierenfotografie Hillegom – Fotoshoot Franse Hangoor konijnen

Dierenfotografie Hillegom - Fotoshoot voor twee Franse Hangoor konijnenDierenfotografie Hillegom – Fotoshoot Franse Hangoor konijnen

Begin april waren twee prachtige Franse Hangoor konijnen genaamd Dexter en Lena samen met hun baasjes bij me op bezoek in de studio, voor een fotoshoot voor hen tweetjes. Supertof, want zo vaak heb niet het genoegen om konijnen te mogen fotograferen!

Nadat we Dexter en Lena even rustig de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, en hun baasjes de mooie grijze achtergrondrol hadden uitgekozen om mee te werken tijdens de shoot, begonnen we met foto’s maken van de lieve grote Dexter, het grijze konijn. Wat een ontzettende lieverd is hij! Een konijn kun je natuurlijk niet, zoals je bij een hond zou doen, commando’s geven, dus was het een kwestie van Dexter steeds weer voorzichtig terug zetten op het grijze papier, en hem tussendoor lekker veel knuffelen. En dat werkte prima! Ook bij Lena werkte deze techniek prima, alleen vond zij het stiekem niet zo leuk om opgetild te worden, dus moesten we haar door middel van stukjes eten op het papier lokken.

De foto’s die we van hen samen hebben gemaakt zijn mijn persoonlijke favorieten geworden. Dexter begon Lena namelijk op zijn gemakje te wassen, en dat was zo’n ontzettend schattig gezicht!

We eindigden de shoot zoals ik de laatste tijd bijna al mijn shoots eindig, op een lekker fel kleurtje. Lena had er tegen die tijd eigenlijk niet zo veel zin meer in, dus hebben we alleen foto’s gemaakt van Dexter op de turquoise achtergrond. Hij past er wel helemaal geweldig bij, vinden jullie ook niet?

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van Dexter en Lena, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of Fotoshoot konijn?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe dierenfotografie fotoshoot boeken voor je konijn? Dit kan in de studio in Hillegom gebeuren, maar ook lekker bij je thuis in de woonkamer, of (als je een flinke achtertuin hebt) op het gras in je tuin!

Check voor meer info en voor meer van mijn werk mijn Portfolio Dierenfotografie – Konijnen en Knagers, of neem contact op via het contactformulier!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu