Dierenfotografie Hillegom – Duitse Dog Bruce en konijn Bounty

Dierenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Deense Dog Bruce

Dierenfotografie Hillegom – Duitse Dog Bruce en konijn Bounty

Afgelopen dinsdag had ik het gezellige vrouwtjeskonijn Bounty en de prachtige Duitse Dog Bruce op bezoek in de studio, voor een fotoshoot voor de twee dieren. Bounty was als eerste aan de beurt, en haar baasjes kozen voor de zwarte achtergrond. Ze besloot echter eerst eens lekker uitgebreid op onderzoek uit te gaan in de studio, voordat ze toegaf aan ons, en op het achtergrondpapier ging zitten. Maar toen ze eenmaal zat, werden we getrakteerd op een heel relaxed liggend konijn, die zich na een poosje ook nog een lekker uitgebreid ging zitten wassen. Ik vind dat altijd zo ontzettend schattig om te zien!

Na Bounty was Bruce aan de beurt, die het, ondanks zijn flinke grootte en stoere uiterlijk, allemaal best een beetje spannend vond. Maar hij poseerde geweldig voor de camera, en vond het balletje waarmee zijn aandacht achter mij getrokken werd maar wat interessant ;-) Toen zijn baasje me vertelde dat hij thuis regelmatig op z’n kont op de bank of op een stoel gaat zitten, kon ik het niet laten om dat ook in de studio eens te proberen. En met wat vriendelijke hulp van zijn baasjes kregen we Bruce ook nu zover dat hij dat wel eventjes wilde laten zien, geweldig!

Ik vond het een ontzettend leuke fotoshoot, en ik hoop dat de baasjes van Bruce en Bounty dat ook vonden! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Heb je gezocht op Dierenfotografie Hillegom, en ben je zo op mijn blog terecht gekomen? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond of konijn? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, Portfolio Konijnenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Dierenfotografie Hillegom – Duitse Dog Bruce en konijn Bounty
Mirjam Romijnjuli 6, 2013 - 8:45 pm

Geweldig! Jeetje wat is dat mooi zeg met zwart op de achtergrond… En wat zie ik daar voor stoel? Wat een mooie shoot van deze twee prachtige dieren. Die achtergrond zorgt toch wel voor een heel speciale sfeer. Ik ben zeer onder de indruk.

Mirjamjuli 6, 2013 - 9:47 pm

Hey meisje,
Ik moest echt even lachen toen ik de foto zag met Bruce zijn achterste op de stoel. Wat een heerlijke foto’s. Dat wassende konijn is echt TE schattig en die mooie grote hond is zo lief!
Je hebt het weer geflikt hoor, een prachtige shoot, zoals je niet vaak zult zien… Helemaal jouw eigen!
Zo trots!!!
Liefs van mij,
XXX

Nicole Groningenjuli 7, 2013 - 7:35 am

Heel mooi, zwarte rol maakt t wat magischer en sjiek !

Elly Stapelkampjuli 7, 2013 - 5:43 pm

Mooie foto’s! Knap om dit te bereiken in een voor hen vreemde omgeving. Een studio is toch voor hen een hele vreemde omgeving. Petje af!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu