Dierenfotografie – Fotoshoot voor een Kishu en twee Noorse Boskatten

Dierenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Kishu Roka en Noorse Boskatten Freki en OnyxDierenfotografie – Fotoshoot voor een Kishu en twee Noorse Boskatten

Begin april had ik het genoegen een gezellige Dier en Baasje fotoshoot te mogen schieten voor een wel heel bijzonder hondenras, namelijk een prachtige Japanse Kishu met de al even mooie naam Roka. Roka betekent ‘Witte top van de golf’ en dat is voor een aan het strand wonende witte hond natuurlijk wel heel toepasselijk :-) Hij was samen met zijn baasjes en zijn twee Noorse Boskatten-vriendjes in de studio voor een gecombineerde binnen- en buitenshoot.

We begonnen de shoot binnen in de studio, omdat de katten (uiteraard) niet mee konden naar het buitengedeelte, en we dus eerst foto’s van hen alledrie individueel en samen met de baasjes in de studio maakten. Freki, de grijze kat, vond het allemaal helemaal prima, hij poseerde binnen no-time de sterren van de hemel en we konden al gauw een gave serie foto’s van hem schieten. Zijn broertje Onyx gaf iets meer uitdaging, hij is namelijk stiekem best een beetje bang voor vreemden, en dus ook voor mij. Maar met wat geduld, snoepjes, en een paar speeltjes kwam ook hij gelukkig was meer los en konden we ook van hem een aantal mooie foto’s maken.

Nadat we in de studio een paar foto’s van de katten met de baasjes hadden gemaakt, vertrokken we richting Langevelderslag voor het buitengedeelte van de shoot, voor Roka en de baasjes samen. We hadden prachtig weer, dus ook nu konden we weer binnen no-time een serie toffe foto’s schieten van hen drietjes en van Roka alleen.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor deze prachtige hond, geweldige katten, en hun erg gezellige baasjes, en ik hoop dat die laatsten blij zullen zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Dierenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Kishu Roka en Noorse Boskatten Freki en Onyx

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Mirjam Romijnmei 6, 2015 - 12:55 pm

Wat zijn ze prachtig zeg, zowel hond als katten. Een heel mooie shoot…

Mirjammei 6, 2015 - 2:56 pm

Hey meisje,
Wat heb je er weer een mooie shoot van gemaakt. Jammer dat je met die katten niet ook naar buiten kon. Maar dan zouden de diertjes zo maar kwijt zijn natuurlijk en dat willen we niet.
Maar ook zo binnen tegen die mooie achtergrond, stelen ze de show… Prachtig.
Ik ben trots!
Liefs van mij,
xxx

Marthy Onderwatermei 6, 2015 - 4:51 pm

Prachtig, vooral die buitenopnames zijn schitterend!

Maarten Bongersmei 8, 2015 - 3:04 pm

Prachtige foto’s.

yvonnemei 8, 2015 - 5:50 pm

Wauw wat mooi gedaan. Zijn prachtige foto’s van een lief stel mensen en hun dieren. Ik ben de fokker van de 2 boskatten. Mijn complimenten hoor.

Sannemei 14, 2015 - 5:43 pm

Hoi Yvonne,
Dank je wel voor de lieve complimenten, heel leuk om te horen!
Groetjes,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu