Dierenfotografie Den Haag – Fotoshoot met Bengaalse kittens

Dierenfotografie Den Haag - Fotoshoot met Bengaalse kittens

Dierenfotografie Den Haag – Fotoshoot met Bengaalse kittens

Gisteren was ik bij Cattery Praslin in Den Haag, om de kittens van poes Porsche te fotograferen. Porsche is een Bengaalse kat, en hoewel dit ras is altijd al één van mijn persoonlijke favorieten is geweest, ben ik na het fotograferen van deze prachtige kittens helemaal fan!

De kleintjes zijn begin februari geboren, en waren nu op een leeftijd dat ze al lekker eigenwijs, koppig en onderzoekend zijn. Een hele uitdaging om te fotograferen dus, maar zo leuk om te doen! De kittens schuifelden en renden vrolijk heen en weer, en ook de lens van de camera was enorm boeiend, wat meerdere ontzettend stoere foto’s opleverde van kittens die recht op me af komen lopen. Ook een foto van de moeder mocht natuurlijk niet ontbreken, en wat een prachtig dier is dat! Zulke mooie ogen! De twee kleintjes rechts onderin gaan samen naar hun nieuwe huisje, dus leek het ons erg leuk om een foto van hen samen te maken, naast de individuele foto’s van ieder kitten.

Ik heb gekozen voor de gele achtergrond omdat ik dacht dat dit erg gaaf zou kleuren bij het wilde patroon en de prachtige kleuren van de vacht van deze katten, en gelukkig was Nikoletta, de eigenaresse, het hierin helemaal met me eens! Met erg gave, frisse foto’s als resultaat, waar ik erg blij mee ben, en ik hoop de toekomstige kitteneigenaren ook!

Ik vond het in elk geval weer een superleuke shoot om te doen, wat vinden jullie van de foto’s?

De Bengaalse kittens van cattery Praslin in Den Haag

De Bengaalse kittens van cattery Praslin in Den Haag

De Bengaalse kittens van cattery Praslin in Den Haag

Dierenfotografie Den Haag – Fotoshoot met Bengaalse kittens

 

Mirjammaart 6, 2012 - 5:44 pm

Wat zijn deze ontzettend mooi zeg. Toen ik je blog opende ontsnapte er gelijk een ´Ooooo…´ uit mijn mond. En de moeder, wat een prachtige ogen heeft dat dier.
Ik vind ze weer geweldig gedaan en de gele achtergrond is prachtig gekozen hoor…
Liefs van mij.

Sannemaart 6, 2012 - 6:20 pm

Dank je wel mam! Mooie kat hè, die moeder! En alle kittens waren zo ontzettend leuk :-) Superbaan heb ik!
Liefs,
Sanne

Robbie Veldwijkmaart 6, 2012 - 7:15 pm

Wat een fleurige serie foto’s! Geweldig toch die katten, al ben ik zelf meer een honden mens… Leuk!

Sannemaart 6, 2012 - 7:21 pm

Dank je wel Robbie!
Ik vind het stiekem allebei geweldig om te fotograferen, katten én honden, haha!
Groetjes,
Sanne

Maureenmaart 13, 2012 - 1:17 pm

Prachtige foto’s en zo natuurgetrouw weergegeven. Knap om kittens zo in actie te fotograferen en de moeder geweldig wat een superpoes!

Sannemaart 13, 2012 - 6:50 pm

Dank je wel Maureen! Mooi dier hè, die moeder!
Groetjes,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu