Dierenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor konijn Helena

Dierenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor konijn HelenaDierenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor konijn Helena

Eind oktober was de leuke Helena Bunham Carrot bij me op bezoek in de studio. Haar baasje had de fotoshoot tijdens de Dierendagactie bij het programma Debbie en haar Mannen bij Omroep West gewonnen, en we spraken eind oktober af voor de shoot. Omdat Halloween al bijna was, maakten we natuurlijk ook wat foto’s in stijl, dat kan niet anders! En Helena’s baasje had speciaal voor de gelegenheid een Halloweenjurkje gemaakt voor Helena, zo schattig!

Natuurlijk maakten we ook ‘gewone’ foto’s van Helena, op de turquoise achtergrond. Wat lijkt ze op mijn eigen konijn, Cleo! Helena gedroeg zich voorbeeldig tijdens de shoot, en deed precies wat we van haar wilden. We konden binnen no-time een super toffe serie foto’s van haar schieten, waar ik zelf erg happy over ben, en haar baasje volgens mij ook wel :-)
Hoe vinden jullie ze geworden?

dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-1dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-9dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-15dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-2dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-3dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-10dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-16dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-4dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-11dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-5dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-6dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-12dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-17dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-8dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-13dierenfotograaf-hillegom-konijn-helena-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotograaf of Fotoshoot konijn?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe dierenfotografie fotoshoot boeken voor je konijn? Dit kan in de studio in Hillegom gebeuren, maar ook lekker bij je thuis in de woonkamer, of (als je een flinke achtertuin hebt) op het gras in je tuin!

Check voor meer info en voor meer van mijn werk mijn Portfolio Dierenfotografie – Konijnen en Knagers, of neem contact op via het contactformulier!

Dierenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor konijn Helena

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu