Dierenfotograaf Hendrik Ido Ambacht – Fotoshoot voor Hond en Kat

Dierenfotograaf Hendrik Ido Ambacht - Fotoshoot voor Hond en KatDierenfotograaf Hendrik Ido Ambacht – Fotoshoot voor Hond en Kat

Half september was ik bij de leuke kater Ed en zijn hondenvriendinnetje Lotje thuis, voor een gezellige fotoshoot van deze twee lieve viervoeters. Hun baasje had de shoot geboekt om haar vriend later te kunnen verrassen met de foto’s, zo lief!

Nadat ik mijn spullen opgebouwd had in de woonkamer, begonnen we de shoot met het fotograferen van Lotje. Zij heeft een ontzettend schattig koppie, juist doordat haar ene hoektandje een beetje uitsteekt. En haar karakter is al even geweldig, dus mij had ze binnen no time helemaal ingepakt :-) Ed vond het allemaal iets spannender, maar zodra we één van zijn favoriete kussens erbij gepakt hadden, ging hij daar wel lekker op liggen en konden we al snel een hele toffe serie foto’s van hem schieten.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen schieten, en ik hoop dat de baasjes van deze twee leukerds blij zijn met de gemaakte foto’s!

dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-14dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-1dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-9dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-2dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-10dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-3dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-11dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-5dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-16dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-7dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-15dierenfotograaf-hendrik-ido-ambacht-fotoshoot-voor-hond-en-kat-17

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotograaf Hendrik Ido Ambacht, of fotoshoot hond en/of kat?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond of kat, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als dierenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Dierenfotograaf Hendrik Ido Ambacht – Fotoshoot voor Hond en Kat

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu