Dierenfotograaf Capelle a/d IJssel – Katten Pepe en Lolo

Dierenfotograaf Capelle a-d IJssel - Katten Pepe en LoloDierenfotograaf Capelle a/d IJssel – Katten Pepe en Lolo

Eind februari was ik bij de baasjes van de prachtige katten Pepe en Lolo thuis, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. We maakten de foto’s lekker in de woonkamer, dus het werd een toffe lifestyle-achtige shoot zo. Gaaf!

We maakten foto’s van de katten terwijl ze lekker hun ding deden in huis, maar natuurlijk ook een paar wat meer geposeerde foto’s, en foto’s met de baasjes erbij natuurlijk. Omdat we zo ontspannen te werk gingen, heerste er een heerlijk relaxed sfeertje, en leken de katten het allemaal wel prima te vinden.

Ik ben zelf helemaal happy met de gemaakte foto’s, en ik hoop dat de baasjes van Pepe en Lolo dat ook zijn!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Dierenfotograaf of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Dierenfotograaf Capelle a/d IJssel – Katten Pepe en Lolo

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu