Dier & Baasje Fotoshoot – Samen op de foto

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot - Pet Portrait Dierfotografie


Dier & Baasje Fotoshoot – Samen op de foto

Een fotoshoot voor jou en je huisdier, of huisdieren, als je er meerdere hebt (tot maximaal 4 personen en 4 dieren van 1 gezin).

Voor honden is het het leukste om tijdens een Dier & Baasje Fotoshoot er lekker op uit te gaan, en de fotoshoot te laten plaatsvinden op het strand, in het bos, in de duinen, of een andere toffe locatie. Met katten en andere kleine huisdieren maken we de foto’s lekker in de studio.

Voor Dier&Baasje fotoshoots zijn drie verschillende opties beschikbaar:

 

OPTIE 1 – FOTOSHOOT IN DE STUDIO IN HILLEGOM:

Jullie komen naar de studio in Hillegom, die van alle gemakken voorzien is en waar we alle ruimte hebben om je geliefde viervoeter en jezelf rustig en ontspannen op de foto te zetten. Er zijn diverse mandjes en andere accessoires aanwezig in de studio.

€130,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

OPTIE 2 – FOTOSHOOT OP EEN BUITENLOCATIE:

Deze optie is eigenlijk enkel geschikt voor dieren die vaker naar buiten gaan, zoals honden en paarden. We zoeken een toffe locatie op, zoals het strand of het bos, en maken daar een serie prachtige foto’s van je (huis)dier, samen met jou natuurlijk.

€130,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

OPTIE 3 – BELOVED DIER & BAASJE FOTOSHOOT:

De Beloved Dier en Baasje fotoshoots zijn in basis een gewone Dier en Baasje fotoshoot, maar dan met een aantal toffe extra’s. We schieten zo’n shoot buiten of (in het geval van een kat) bij je thuis, en de focus van de shoot ligt op jullie band en de bijbehorende emoties. Door middel van speciale opdrachtjes en vragen probeer ik echte emoties tevoorschijn te halen bij jou (bijvoorbeeld een echte lach in plaats van de ‘camerasmile’), en zorgen we ervoor dat de interactie tussen jou en je dier op het eindresultaat zichtbaar is.

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een korte vragenlijst, met enkele van de vragen die we ook tijdens de shoot zullen behandelen (bijvoorbeeld: ‘wanneer maakt je hond je enorm aan het lachen?’), en wat praktische vragen (bijvoorbeeld: ‘wat doen jullie graag samen’, of ‘hoe oud is je hond’, of ‘is dit je eerste hond’). De antwoorden op die vragen verwerk na afloop in enkele van de foto’s, waardoor je door middel van prachtige quotes een extra dimensie in de foto’s krijgt. Enkele voorbeelden hiervan vind je onderaan deze pagina.

Het demoboek voor de Cherished Friend Sessions

Opties Beloved Dier en Baasje fotoshoots

Er zijn drie opties voor de Beloved Dier en Baasje fotoshoots, met alleen een cd met de foto’s, met een groot boek van 20x30cm bij de cd, of met een 15x15cm boek bij de cd:

Met alleen de foto’s op cd:

€150,-, inclusief standaard nabewerking, enkele foto’s uitgebreid met quotes (deze foto’s krijg je uiteraard ook zonder de quote erop), de nabewerkte eindselectie aan foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-.

Met het 20x30cm Fine art boek:

€270,-, inclusief standaard nabewerking, enkele foto’s uitgebreid met quotes (deze foto’s krijg je uiteraard ook zonder de quote erop), de nabewerkte eindselectie aan foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-, én een prachtig fotoboek (20x30cm) met foto’s van de sessie (meer info over dit boek vind je hier)

 Met het 15x15cm boek:

€220,-, inclusief standaard nabewerking, enkele foto’s uitgebreid met quotes (deze foto’s krijg je uiteraard ook zonder de quote erop), de nabewerkte eindselectie aan foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-, én een prachtig fotoboek (15x15cm) met foto’s van de sessie

 

 

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rond Leiden (hierbuiten reken ik €0,25 per gereden kilometer) en verzendkosten van de cd. Ik werk op basis van aanbetaling van 25% van het totaalbedrag, zodra dit bedrag overgemaakt is, is je reservering definitief. Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bij een studiofotoshoot zit het gebruik van één achtergrondkleur inbegrepen, voor eventuele extra kleuren wordt €20,- extra in rekening gebracht. Meer info over achtergrondkleuren vind je hier: klik!Een gemiddelde fotoshoot:
  • Duurt circa een uur
  • Kan uitlopen, ik neem altijd ruim de tijd om ervoor te zorgen dat alle dieren zich lekker op hun gemak voelen
  • Komt binnen één tot twee dagen na de shoot als ‘Preview-post’ op het blog, zodat je vast een paar foto’s kunt zien
  • Heb ik binnen één tot twee weken nabewerkt, waarna de cd jouw kant op komt
  • Kun je, nadat ik de foto’s nabewerkt heb, online bekijken op een persoonlijke pagina met een webshop erbij, waar je dan meteen die €10,- nabesteltegoed kunt besteden!
Menu