De eerste Workshop Honden in Actie Fotograferen – 23 oktober 2016

De eerste Workshop Honden in Actie Fotograferen - 23 oktober 2016De eerste Workshop Honden in Actie Fotograferen – 23 oktober 2016

Vorige week zondag, 23 oktober, was het zover: de eerste Workshop Honden in Actie Fotograferen vond plaats in de duinen bij Noordwijkerhout, en wat was het leuk! Er waren vier cursisten, waarvan drie hun eigen hond hadden meegenomen. De vierde heeft mijn Freyja ‘geleend’ tijdens de workshop :-)

Na een stukje theorie behandeld te hebben gingen de dames al snel aan de slag met het in de praktijk toepassen van de technieken die ik gebruik tijdens het fotograferen van actie, en ik liep tussen de twee groepjes die ik had gemaakt heen en weer om adviezen te geven en te helpen waar nodig.

Tussendoor was er natuurlijk ook ruimte voor pauze, met koffie, thee en fris, en de sfeer zat er goed in. Volgens mij heeft iedereen, ook de honden, een leuke middag gehad!

De volgende workshop zal plaatsvinden in januari 2017, houd de informatiepagina in de gaten voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden: Workshop Honden in Actie Fotograferen. Misschien tot dan!

pet-portrait-dierenfotografie-workshop-honden-in-actie-fotograferen-1pet-portrait-dierenfotografie-workshop-honden-in-actie-fotograferen-2pet-portrait-dierenfotografie-workshop-honden-in-actie-fotograferen-3pet-portrait-dierenfotografie-workshop-honden-in-actie-fotograferen-4pet-portrait-dierenfotografie-workshop-honden-in-actie-fotograferen-5

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu