Bye Bye 2015, Je was mooi! Terugblik Dierenfotografie

Dierenfotografie 2015 - terugblik op een prachtig jaarBye Bye 2015, Je was mooi! Terugblik Dierenfotografie

Vorig jaar was een prachtig jaar. Ik heb ontzettend veel ongelooflijk mooie dieren mogen fotograferen, en de meest hilarische, geweldige, ontroerende en speciale verhalen gehoord van hun baasjes. Van piepkleine pupjes en kittens tot seniore honden en katten, van hulphonden tot huishonden, en alles daar tussenin, ik vind ze allemaal prachtig. Ik ben dan ook eigenlijk best wel heel erg trots op het werk wat ik het afgelopen jaar geproduceerd heb op het gebied van dierenfotografie, en trots op het feit dat mijn bedrijf wederom gegroeid is.

Ook op persoonlijk vlak was 2015 erg speciaal, met als klap op de vuurpijl (hihi) natuurlijk het prachtige nestje pups wat mijn mooie labrador Juno begin december op de wereld zette. Dat moment, waarop je hond voor het eerst kijkt naar haar eerste pup, haar voorzichtig een likje over haar neus geeft, en de pup vervolgens lekker gaat drinken, daar kan je je van tevoren simpelweg geen voorstelling van maken. We hebben heel erg veel gelezen en gehoord over hoe het allemaal werkt, dat fokken, maar niets bereid je echt voor op de trots die je voelt wanneer het dan zover is. Ik ben nog steeds hartstikke verliefd op alle pups, en gelukkig mogen we nog een paar weken genieten van alle acht, voordat zeven van hen naar hun nieuwe baasjes vertrekken.

Voor 2016 hoop ik dat Pet Portrait op dezelfde voet doorgaat wat betreft groei, en dat ik wederom zulke mooie en lieve dieren mag fotograferen, individueel of samen met hun liefdevolle baasjes. Ik ga er in elk geval weer net zoveel van genieten, dat weet ik zeker!

Hieronder volgen enkele van mijn favoriete foto’s van 2015. Ik ben er vast hier en daar eentje vergeten, als ik jouw favoriet hier niet tussen heb gezet, laat het me dan vooral weten in de reacties! Misschien maak ik dan ook nog wel een blogje met jullie favorieten van 2015 :-)

Ik wens jullie allemaal een geweldig 2016!

Hondenfotografie Hillegom - Verjaardag labrador JunoHondenfotografie Hillegom - Foto van de honden fotoshoot op het strand en in de studio voor zwarte Herder WolfDierenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Kishu Roka en Noorse Boskatten Freki en OnyxHondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Jack Russell Terrier TommyHondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Foxterriër DaisyHondenfotografie Wassenaar - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in het bosHondenfotografie Wassenaar - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in de duinen voor Jack Russell BonoDierenfotografie Hillegom - Foto van de mini fotoshoots die in de studio plaatsvondenKattenfotografie Den Haag - Foto van de fotoshoot voor katten Regen en PikachuHondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor teckels Diesel en PietHondenfotografie Katwijk - Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor een teckelHondenfotografie Hillegom - Nestfotoshoot Labrador pupsHondenfotografie Berghem - Nestfotoshoot Akita pupsHondenfotografie Hillegom - Foto van de Franse Bulldog RockyHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in het bos voor Labrador YinneeHondenfotografie Noordwijk - Dier en Baasje fotoshoot in de duinen voor Jack Russell JackKattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor drie kattenHondenfotograaf Heemstede - Oostenrijkse Pinscher in een herfstbosHondenfotograaf Leiden - Geboortereportage Labrador pupsHondenfotograaf Leiden - Newborn fotoshoot voor Labrador puppies

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk met honden (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Linda Scholtzjanuari 1, 2016 - 10:44 am

Prachtige foto’s Sanne!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu