Actie: Paw Print Days – Mini Fotoshoot voor je huisdier!

Paw Print Days: Drie dagen in november mini fotoshoots voor je huisdier

Heb je altijd al mooie foto’s van je huisdier willen hebben? In november organiseer ik, in samenwerking met Openhaardencentrum Van Mastrigt in Lisserbroek (adres: Lisserdijk 543, Lisserbroek), die de winkelruimte heel genereus ter beschikking stelt, drie zondagen lang mini fotoshoots voor huisdieren. Tijdens die dagen zijn jij en je hond, kat of welk ander huisdier dan ook meer dan welkom, jij voor een lekkere kop thee of koffie en natuurlijk de gezelligheid, en je huisdier voor een mini fotoshoot!

De zondagen zullen als volgt ingevuld worden:

11 november 2012: Honden

18 november 2012: Katten

25 november 2012: Andere kleine huisdieren

De fotoshoots worden binnen in de winkel gehouden, en we zorgen ervoor dat het behaaglijk warm is, zodat je huisdier het niet koud krijgt. Uiteraard zorgen we er ook voor dat er iets te knabbelen voor ze is!

De kosten voor zo’n mini fotoshoot bedragen €25,-, en gedurende een kwartier worden er dan prachtige foto’s gemaakt van je huisdier, waarvan je er na afloop drie in digitaal formaat ontvangt, en je krijgt bovendien €5,- bestedingstegoed in de webstore, waar je afdrukken, canvassen en dergelijke kunt bestellen. Eventuele extra foto’s kun je in digitaal formaat bijkopen na afloop van de fotoshoots. Meer informatie hierover vind je op de inschrijfpagina van de Paw Print Days, en zoals de naam al doet vermoeden, kun je je daar ook meteen opgeven voor een fotoshoot! Kom je ook?

 

Mirjam Romijnseptember 19, 2012 - 8:31 am

Hoi Sanne, super actie lijkt me dit en wat geweldig dat je er een goede locatie voor hebt gevonden zeg… Duim voor je dat je heel veel aanmeldingen krijgt meisje…

Sanne Van de Bergseptember 19, 2012 - 8:42 am

Dank je mam! Ik hoop het ook :-)

Mirjamseptember 19, 2012 - 9:32 am

Hoi meisje,
Super hoor dat je dit voor elkaar hebt gekregen. Lekker dat je er een goede locatie voor hebt gevonden. Nu maar hopen dat je ook veel aanmeldingen zult krijgen. Ik weet nu al dat een collega van me wel even zal proberen om dit bij je te boeken…
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaanseptember 19, 2012 - 9:54 am

Sanne, wat een superleuke actie!!

Sanne Van de Bergseptember 19, 2012 - 1:17 pm

Dank je Tilly! Ik hoop dat er lekker veel aanmeldingen zullen komen :-)

Diana Boekelseptember 19, 2012 - 2:11 pm

hey wat leuk hoop dat je veel aanmeldingen krijgt

Sanne Van de Bergseptember 19, 2012 - 2:49 pm

Dank je wel Diana, ik hoop het ook!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu